Vojvotkinja od Kembridža zaigrala hokej u svojoj bivšoj školi

Vojvotkinja od Kembridža zaigrala hokej u svojoj bivšoj školi

Autor: | 03/12/2012

0

Vojvotkinja od Kembridža se u petak, tokom posete svojoj bivšoj školi u Berkširu, na kratko podsetila detinjstva. Tom prilikom ona se družila sa učenicima, igrala hokej na travi, pa čak i otkrila svoj simpatični nadimak iz školskih dana. Odevena u tamnozeleni karirani mantil Aleksandra MekKvina, vojvotkinja, koja je ovu školu pohađala od 1986. do 1995. godine, bila je dirnuta izvedbom pesme "In Bonny Scotland", koju je otpevao hor šestogodišnjih đaka.

Zapitkujući mlade učenike da li u učionicama imaju bilo kakve životinje, one se prisetila morskih prasića iz svoje nekadašnje učionice i ispričala:
- Bio je jedan pod imenom Pip i jedan kojeg smo zvali Skvik. S obzirom na to da se moja sestra zove Pipa, logično je bilo da ja budem Skvik.
Vojvotkinja je na poklon dobila sliku školske maskote medvedića, sa otiscima prstiju svih učenika iz razreda.
- Hvala vam, slika je predivna - rekla je mladom Oliveru Buriju, koji joj je sliku uručio.

Nakon bogatog ručka i slasnog dezerta, bilo je vreme za malo vežbanja. Šarmantna brineta se dobro snašla na travnatom hokej terenu, pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da je na nogama imala duboke antilop čizme na štiklu. Po završetku partije održala je i zvanični govor.

- Upravo tokom boravka u ovoj školi shvatila sam koliko volim sport - rekla je ona okupljenim učenicima.
- Sport je važan deo mog života i zahvalna sam na svakoj prilici kada mogu malo da se razdrmam. Nažalost, u moje vreme uslovi su bili mnogo oskudniji nego danas. Bavite se sportom, vredno trenirajte i rezultati će doći sami po sebi.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti