Nataša Bekvalac: Druženje sa fanovima u Leskovcu

Nataša Bekvalac: Druženje sa fanovima u Leskovcu

Autor: | 03/12/2012

0

Posle pauze od sedam godina, Nataša Bekvalac se proteklog vikenda družila sa Leskovčanima, a osim sjajnom atmosferom, fanovi su joj se odužili i ponekim poklonom. Ipak, dva su bila van svake konkurencije. Tetovaža njenih stihova na leđima jedne devojke – “Nikad ne reci nikad”, ispisanih na engleskom, kao i Natin portret koji je naslikala druga devojka pevačicu su ostavili bez daha.
Bekvalčeva je tražila da se upozna s obema i tom prilikom im je otkrila stihove nove pesme, čija premijera se očekuje sredinom meseca.
- Nataša je toliko bila dirnuta potezom ove dve devojke da je bila na ivici suza. Naročito kada su joj rekle da ne postoji niko na svetu koga toliko obožavaju, te da su ovo samo mali znaci pažnje - kaže za Kurir jedan od pevačicinih saradnika.
Ovo nije prvi put da Nata bude inspiracija – bilo za portrete, bilo za tetovaže. I njen bivši suprug Danilo Ikodinović na ruci je istetovirao njen lik.
Inače, pop zvezda je poslednji put nastupila u ovom gradu na jugu Srbije 2005. godine, kada je snimala spot za svoj hit “Nikotin”. Zato i ne čudi što je interesovanje za nastup bilo ogromno, te je u subotu uveče s Natom horski pevalo oko hiljadu ljudi.

Izvor i foto: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin