Lejdi Gaga na safariju

Lejdi Gaga na safariju

Autor: | 03/12/2012

0

Popularna Lejdi Gaga brojne fanove zove "svojim malim čudovištima", a sada je upoznala i prava "čudovišta". Naime, pevačica se družila sa 13 lavova i to je podelila sa svojim pratiocima na Tviteru.
U glamuroznom safari odelu zvezda je uživala u Južnoj Africi. Lejdi Gaga (26) sjedinila se sa prirodom i uživala u predivnim prizorima nacionalnog parka na jugu Arfike.
Sa zelenim safari šeširom na glavi preko dugog konjskog repa, šalom od svile sa leopard printom i velikih zlatnih minđuša sa zelenim kamenom, trenutno najveća svetska muzička atrakcija uživala je u jednodnevnom izletu.

Iza pevačice videli su se uspavani lavovi. Gaga je napisala kako na samo deset metara od nje leži 13 lavova i dva mladunca.
- Provela sam oko 30 minuta sa ovim divnim životinjama. Lavovi su se u jednom trenutku čak probudili i odlučili da nam se pridruže - napisala je.
Ekscentrična pevačica je početkom prošle nedelje imala koncert u Johanesburgu u okviru svoje velike svetske turneje, pa je nekoliko dana odlučila da se i odmori u ovom jedinstvenom gradu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti