Kejt Vinslet u kampanji za legalizaciju marihuane

Kejt Vinslet u kampanji za legalizaciju marihuane

Autor: | 03/12/2012

0

Glumica Kejt Vinslet, zvezda "Titanika" razočarala je brojne fanove širom sveta pošto se pojavila u kampanji za legalizaciju marihuane. Naime, tridesetsedmogodišnja Kejt se pojavila u reklami za legalizaciju marihuane pošto je kampanju pokrenuo ujak njenog emotivnog partnera, Sir Ričard Brenson. Vinsletova koja je u vezi sa Nedom Rokenrolom, pojavljuje se u dokumentarcu gde kaže:
- Ja sam Kejt Vinslet i ja kršim tabue. 
Film će premijerno biti pušten naredne nedelje, a svrha je da se objasni i dokaže kako je legalizacija marihuane u nekim zermljama sveta bila uspešna.
Pošto je doživela kritiku svetskih medija, Kejt je izjavila kako je podržala određene aspekte kampanje, ali kako nije imala nameru da poziva vlasti na legalizaciju droge. Samo nekoliko sati kasnije, njene fotografije i ime uklonjeni su sa liste pristalica kampanje.
Kasnije je njen portparol objasnio kako glumica uopšte nije planirala da bude deo takve kampanje.
- Ona ne podržava sve stvari, ne podržava celu kampanju, ona podržava samo film - ispričao je njen predstavnik za medije.
Međutim, izvor blizak glumici je rekao:
- Očigledno je da joj je neko sugerisao da podrška legalizacije narkotika može da ima veoma negativan uticaj na njenu karijeru - objasnio je glumičin prijatelj.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin