“Beauty Weekend” u Dečjem selu: “Nega je važna, vi ste važne!”

“Beauty Weekend” u Dečjem selu: “Nega je važna, vi ste važne!”

Autor: | 03/12/2012

0

I ovog vikenda su kompanija “L'oreal Balkan“ i magazin “Lepota i zdravlje” organizovali zanimljivu akciju za devojke u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici. Akcija pod nazivom "Nega je važna, vi ste važne!" uključivala je dvadesetak devojaka različitog uzrasta koje su provele jedno prijatno popodne i koje su poput pravih zvezda imale to zadovoljstvo da ih šminkaju, friziraju i stilizuju vrhunski stručnjaci iz ovih oblasti. Posle kompletnog sređivanja, redakcija "Lepote i zdravlja" napravila je profesionalne fotografije tako da su naše prijateljice iz Dečijeg sela mogle da se osećaju kao da se slikaju za pravi book.
I ovoga puta, "L'oreal Balkan" obradovao je decu vrednim "Garnier" paketima dok je Galerija Matice Srpske obezbedila specijalne ilustrovane sveske o blagu ovog muzeja primerene uzrastu žitelja Dečijeg dela. Lepa i opuštena atmosfera, nasmejana lica i pozitivni komentari devojaka, ukusna torta i brojne druge stvari i nama iz redakcije "Lepote i zdravlja" i "Color Press Grupe" učinile su ovo tmurno nedeljno popodne zaista posebnim.
- Saradnja naše kompanije sa Dečijim selom kroz razne akcije traje evo već 12 godina a planiramo da i Beauty Weekend postane tradicionalan. Jer mi verujemo da nije dovoljno da štićenici u Dečijem selu budu samo siti i u toplom - važno je i kako se oni osećaju. A tinejdžerkama i devojkama celog sveta je u njihovom uzrastu ovo što im Beauty Weekend pruža - jedna od najzačajnijih stvari u životu što je i razumljivo! - rekla nam je Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina "Lepota i zdravlje" na čiju inicijativu je ova akcija i pokrenuta.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin