Neverne bebe: Želimo veliki koncert u Beogradu

Neverne bebe: Želimo veliki koncert u Beogradu

Autor: | 01/12/2012

0

Bend “Neverne bebe” objavio je novi spot za pesmu “Sudnji dan”, kao četvrti singl sa njihovog šestog studijskog albuma “Praštam” koji je izašao početkom godine.
Posle spotova za pesme “Uzmi boje”, “Kuća za spas” i “Za tvoje oči”, članovi benda su odlučili da “ekranizuju” i neobičnu bluz baladu “Sudnji dan”. Emotivna i upečatljiva pesma “izbacuje” u prvi plan vokale Jelene Pudar i Tijane Sretković, ali i gitaristu Sašu Ranđelovića Ranđu, koji je ovde potpuno na “svom terenu”.
- Spot “Sudnji dan” je uvertira u nove aktivnosti benda koje će biti usmerene na obeležavanje dvadesetogodišnjice postojanja i u tom znaku će biti čitava iduća godina - kaže frontmen benda Milan Đurđević.
- Planiramo mnogo akcija kroz dvadeset velikih koncerata i kulminaciju u “Kombank areni” uz brojne goste.
Kadrovi za “Sudnji dan” su snimani u ambijentu Petničke pećine u Valjevu, a budući da je ovaj lokalitet zaštićeno prirodno dobro, podršku snimanju dali su Zavod za zaštitu prirode Republike Srbije, Zavod za zaštitu spomenika kulture Valjevo i Turistička organizacija Valjevo. Pojedini kadrovi snimljeni su na Petničkom jezeru, a u spotu se pojavljuje i Ivan Nastić, fizičar i speleolog, prvi Srbin koji je stigao do do sada poznatog dna planete Zemlje, a da to nije okeansko dno - na dubinu od 2.080 metara (jama Voronja, između Gruzije i Rusije). Unikatne haljine za Jelenu i Tijanu kreirala je Svetlana Enetah iz Valjeva.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još