Emina Jahović - Sandal: Provod i druženje sa koleginicom

Emina Jahović - Sandal: Provod i druženje sa koleginicom

Autor: | 28/11/2012

0

Pevačice Emina Jahović-Sandal i Jelena Tomašević-Bosiljčić, koje su godinama odlične prijateljice, nedavno su provele tri nezaboravna dana u Istanbulu tokom kojih su vredno radile, ali su se i provodile na koncertu svetske zvezde Dženifer Lopez. Dvadesetdevetogodišnja Jelena bila je gošća svojoj godinu dana starijoj koleginici, a povod njenog putovanja u Tursku bio je poslovne prirode. Naime, Emina je za svoju drugaricu napisala pesmu „Vertigo“, koju je Jelena otpevala u njenom studiju.
- Potrudila sam se da za svoju drugaricu uradim što bolju numeru jer je to pesma koju će ona prvo izdati posle pauze koju je napravila zbog rođenja kćerke Nine. I meni i njoj „Vertigo“ se mnogo dopada, a sigurna sam da će takve biti i reakcije publike - počinje priču Emina. Jelena se nadovezuje:
- Još kada sam prvi put čula numeru bila sam oduševljena i samo sam čekala pogodan trenutak da odem u Istambul i snimim tu kompoziciju. Emina je kao i uvek bila divna domaćica, a tokom mog boravka vredno smo radile. Sada je ostalo samo još da se urade miks i mastering singla i biće spreman za objavljivanje - iskrena je Tomaševićeva, koja jedva čeka da publiku obraduje sjajnom pesmom.
Šarmantne dame nisu imale mnogo slobodnog vremena u Turskoj, ali nisu propustile priliku da zajedno odu na spektakularni koncert pevačice Dženifer Lopez. Sa njima u društvu bile su i turske glumice Selma Ergeč i Nur Fetahoglu koje su našoj publici poznate kao glavne protagonistkinje hit serije „Sulejman Veličanstveni“.
- Ovog puta sam kratko bila kod Emine i naši dani su uglavnom bili ispunjeni napornim radom. Nismo imale vremena da odlazimo na ručkove, čak ni u šoping, ali smo zato izdvojile jedno veče da bismo otišle na nastup Dženifer Lopez i nismo se pokajale - kaže Jelena. Emina dodaje:
- Dženifer je i ovog puta pokazala da je odlična pevačica i igračica. Ima fenomenalnu komunikaciju sa publikom tako da je njen koncert zaista bio za pamćenje. Preporučujem svima koji imaju priliku da pogledaju nastup ove svetske dive u Beogradu.
U vreme dok joj je dobra drugarica iz Srbije bila u gostima, supruga turske zvezde Mustafe Sandala imala je mnogo obaveza i oko svoje pevačke karijere. Naime, njena prva pesma za tursko tržište „Kimse Yok Mu“ naišla je na odličan odziv publike, pa se tamošnji mediji sve više interesuju za našu muzičku zvezdu.
- Presrećna sam što je moj singl naišao na odličan odziv kod turske publike. Ovo je stepenica više u mojoj karijeri i moram da priznam da me to veoma raduje. Dok je Jelena bila kod mene morala sam da izdvojim jedan dan za druženje sa novinarima iz Istambula, jer je to bilo unapred zakazano. Dala sam nekoliko intervjua za tamošnje televizije i časopise, a dan proveden sa predstavnicima medija odlično je protekao - kaže gospođa Jahović-Sandal.
Pošto su uspešno obavile posao, drugarice su se rastale sigurne da će se uskoro ponovo videti. I pored toga što se odlično provela u gradu na Bosforu, Jelena je s nestrpljenjem čekala da dođe kući kako bi videla svoju devetomesečnu kćerku Ninu, od koje se retko razdvaja duže od nekoliko sati, a koja je tokom njenog odsustva od kuće bila u sigurnim rukama svog oca, glumca Ivana Bosiljčića.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin