Džesika Simpson: Otkrivena tajna fantastičnog izgleda

Džesika Simpson: Otkrivena tajna fantastičnog izgleda

Autor: | 28/11/2012

0

Kako bi izgubila gotovo trideset kilograma nakon što se ugojila u trudnoći, glumica i pevačica Džesika Simpson, bila je na strogoj dijeti koju je propisala organizacija "Weight Watchers".
Džesika je četiri meseca pila voćne napitke, a hranila se pretežno proteinima i povrćem. Plan dijete osmislio je njen bivši privatni kuvar, a on se većim delom oslanja na sastav ishrane koji "Weight Watchers" i inače promoviše, te svaka vrsta hrane donosi određen broj bodova. Mlada majka je najčešće jela omlete od belanaca, piletinu, posebnu vrstu dijetalnih rezanaca i škampe.
Sa ovakvim režimom ishrane lepa plavokosa dama započela u julu petnaestodnevnu "smoothie-dijetu": pet dana pila je tri voćna napitka dnevno, uz dva zdrava međuobroka, pet dana dva voćna napitka dnevno uz jedan međuobrok i jedan obrok, te pet dana jedan voćni napitak dnevno uz dva međuobroka i dva obroka, prenosi TMZ.
Nakon toga konzumirala je redovne obroke i međuobroke prema navedenim pravilima, a uz sve to Džesika je redovno vežbala.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još