Biljana Ristić u "Modnoj policiji" na televiziji "Pink"

Biljana Ristić u "Modnoj policiji" na televiziji "Pink"

27/11/2012

0

Posle pauze koju je napravila u svojoj bogatoj karijeri, nekadašnja misica i komičarka Biljana Ristić vraća se na male ekrane kao voditeljka televizije „Pink“. Slavna imitatorka biće jedan od četiri voditelja emisije produkcijske kuće “Top manifest”. Lepa dama će ovu modnu i zabavnu emisiju voditi zajedno sa još tri „modna kritičara“. Pored nje biće tu i Neven Ciganović, nekadašnji učesnik rijalitija “Survivor“, poznat po britkim komentarima, modna dizajnerka Natalija Obrenić i manekenka Bojana Stojković koje će se truditi da objektivno komentarišu odevne kombinacije poznatih na crvenom tepihu na beogradskim događajima. Biljana će svojim vrcavim opaskama i pozitivnom energijom doprineti da emisija bude vrlo zanimljiva.
- Moj pokojni muž Dušan Mitević znao je kako bi trebalo da imitiram političare, seljake, narodne i zabavne pevače. Imitirala sam Tinu Tarner, Madonu, Miljana Miljanića i mnoge druge - rekla je dama koja svojim negovanim izgledom oduševljava javnost.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

1563 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti