Branislav i Nina Lečić ponovo u ulozi voditelja Hello! Srbija ličnost godine

Branislav i Nina Lečić ponovo u ulozi voditelja Hello! Srbija ličnost godine

Autor: | 26/11/2012

0

Uspešni glumac Branislav Lečić i njegova supruga, mlada i perspektivna novinarka Nina Radulović-Lečić i ove godine će voditi dodelu nagrada „Hello! Serbia Person od the Year“ koju organizuje naš magazin. Poznati bračni par će u društvu laureata i drugih priznatih ličnosti iz javnog života 29. novembra uživati u jedinstvenom ambijentu Belog dvora.
- Nina i ja smo i prošle godine vodili program manifestacije „Hello! Srbija ličnost godine“ i pošto imamo sjajno iskustvo, bez razmišljanja smo pristali da i ovog puta budemo u ulozi konferensijea. Naša saradnja polako postaje tradicionalna - kaže Branislav.
- Čitav događaj organizovan je veoma profesionalno i na visokom nivou, tako da se oboje radujemo predstojećem angažmanu. Prošle godine se na Belom dvoru okupilo mnogo izuzetnih ljudi sa kojima smo se lepo družili, a siguran sam da će tako biti i ovog puta - tvrdi jedan od naših najboljih glumaca.
I ove godine, statuete koje je dizajnirao Karim Rašid dobiće one ličnosti koje čitaoci magazina „Hello!“ predlože u anketi koja je trajala do danas na našem portalu www.hellomagazin.rs.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti