Sara i Vladimir Grbić: Treća radost ponosnih roditelja

Sara i Vladimir Grbić: Treća radost ponosnih roditelja

Autor: | 20/11/2012

0

Nekadašnji uspešni odbojkaš Vladimir - Vanja Grbić i njegova supruga, bivša karatistkinja Sara nedavno su dobili treću kćerku kojoj su dali ime Mila. Lepa tridesetdvogodišnjakinja porodila se prirodnim putem u Ginekološkoj klinici "Narodni front" u Beogradu. Beba je na rođenju imala tri kilograma trista grama, a dugačka je bila pedeset centimetara.
- Porođaj je odlično protekao, a slično je bilo i prethodna dva puta. Odlučila sam da i treću kćerku rodim prirodnim putem uz epiduralnu anesteziju. Kao i kada sam rodila Unu, porodio me je doktor Dejan Dimitrijević u koga imam veliko poverenje i čije prisustvo mi je mnogo značilo - počinje priču uzbuđena majka.
- Ovog puta trudnoću mi je vodila doktorka Slađana Raović, a zanimljivo je da smo se Vanja i ja dogovorili da ne želimo da znamo bebin pol do rođenja, tako da je njoj bilo najteže i morala je sve vreme da krije. Mnogi naši rođaci i prijatelji pokušavali su da od nje dobiju tu informaciju, ali nisu uspeli da je ubede da im otkrije tajnu - iskrena je Sara.
Supružnici Grbić su na vreme smislili imena i za dečaka i za devojčicu, a u odabiru su učestvovale i njihove kćerke, osmogodišnja Ina i šestogodišnja Una.
- Vanja i ja već imamo muško ime koje smo smislili tokom moje prve trudnoće pre nego što smo saznali da ćemo dobiti devojčicu. Ovog puta su za žensko ime naše kćerke imale različite ideje, ali nama dvoma se jako sviđa ime Mila, tako da smo na kraju i njih ubedile da je najbolje da im se sestra tako zove - iskrena je Sara.
Starije kćerke bračnog para Grbić, Ina i Una, bile su veoma nestrpljive i jedva su čekale da vide tek rođenu sestru, tako da ih je otac odmah po njenom rođenju odveo u bolnicu i zadovoljio njihovu znatiželju.
- Ubrzo posle porođaja Vanja ih je doveo u bolnicu i kroz staklo su imale priliku da vide sestru. Bile su veoma uzbuđene i gledale su u nju kao u nekog malog duha. Kada je došlo vreme da krenu kući, obe su počele da plaču zato što beba ne može da krene sa njima. Jedva su čekale da i nas dve stignemo kući - objašnjava ponosna majka koja je tokom vikenda napustila porodilište.
- Ina i Una su negodovale što se krevetac nalazi u mojoj i Vanjinoj sobi i jedva čekaju da beba malo poraste kako bi mogla da spava sa njima, a mi smo im obećali da ćemo to učiniti čim budemo mogli. Obe su veoma srećne što mogu da mi pomažu u poslovima oko prinove, a jedino smo se dogovorile da ne mogu da nose bebu po kući dok je još mala. Osim toga, veoma su srećne što su dobile sestru jer će sada ona moći da nosi njihove stvari, a brat to ne bi mogao.
Nekadašnja karatistkinja otkriva da je njen suprug već napravio slavlje za prijatelje povodom rođenja trećeg deteta, ali da planiraju da organizuju još jednu veću proslavu.
- Na dan Milinog rođenja Vanja je okupio lep krug prijatelja kod nas kući, ali se sada spremaju da naprave još jedno nešto veće slavlje. Meni je žao što neću moći da budem prisutna zbog obaveza oko bebe, mada bi mi jedan izlazak veoma prijao. Inače, moram da priznam da sam i sama vrlo uzbuđena zbog toga kako ćemo funkcionisati prvih meseci, jer šest godina nismo imali bebu u kući. Nadam se da ćemo se lepo snaći. Moj suprug i ja smo od početka želeli da imamo troje dece i presrećna sam što nam se taj san ostvario - zaključuje gospođa Grbić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti