Goran Gluhaković: Porodična oaza frontmena OK benda

Goran Gluhaković: Porodična oaza frontmena OK benda

Autor: | 18/11/2012

0

Frontmen "OK benda" Goran Gluhaković jedan je od retkih pevača koji nerado priča o privatnom životu, ali je ovoga puta odlučio da to promeni i ekskluzivno za magazin "Hello!" otvorio je vrata svog raskošnog doma u Zemunu i bez zadrške pričao o detaljima iz svog života. Uspešni muzičar, svestan svog šarma, priznaje da su ga devojke oduvek "opsedale" i da njegovoj supruzi Slavici zbog toga nije svejedno, ali da za to nema razloga jer je njegova ljubav prema njoj tolika da niša ne može da je uzdrma. Ona je njegov nežni životni saputnik i osoba koja ga najbolje razume, a njihova sreća je upotpunjena decom, sedmogodišnjim bliznakinjama Jelenom i Anđelom, koja su centar njihovog sveta. Bračni par će naredne godine, na "Dan zaljubljenih", proslaviti deset godina skladnog braka ispunjenog brojnim lepim trenucima, a najvažaniji su oni koje su im podarile kćerke. Iako su svojim bliznakinjama maksimalno posvećeni, uvek nađu vreme samo za sebe, što doprinosi kvalitetu njihovog odnosa.

Koliko živite u ovoj kući?
- Pre trinaest godina kupio sam ovaj plac i staru kuću u kojoj sada žive moja majka i moj brat sa svojom porodicom, dok smo se supruga i ja u svoj dom uselili 2004. godine. Pre toga živeli smo u stanu u blizini hotela „Jugoslavija“, ali pošto ja volim kuće odlučili smo da izgradimo porodični dom.

Jeste li sami osmislili izgled vašeg doma?

- Ideje su uglavnom bile naše, a imali smo i pomoć arhitekte Jasne koja je sve naše zamisli sprovela u delo. Želeli smo ušuškani porodični dom koji će biti dovoljno komforan. Naša kuća ima dvesta osamdeset kvadrata i tri etaže. U donjem delu je smešten moj studio, na prvom spratu su dnevna soba, kuhinja, trpezarija i dečja soba, a na poslednjem prostorije za spavanje.

Da li je izgradnja kuće dugo trajala?
- Izgradnja je trajala otprilike dve godine, što je prilično brzo. Supruga i ja smo istovremeno gradili kuću i putovali po čitavom svetu, a obišli smo i neke egzotične destinacije poput Sejšela i Maldiva. Nismo želeli da preterujemo u troškovima i kupovini skupocenih stvari za dom, već smo radije taj novac trošili na putovanja.

Ko je vodio glavnu reč prilikom izbora nameštaja?
- Za to se uglavnom pitala Slavica. Ne spadam u muškarce koji su potpuno nezainteresovani za uređenje stana, ali ipak je moja žena obavila najveći deo tog posla.

Koliko vam znači to što vaši brat i majka stanuju u istom dvorištu?

- To mi je veoma značajno i namerno sam želeo da svi živimo u neposrednoj blizini, naročito zbog majke koja polako ulazi u godine kada je potrebno da mi budemo blizu nje.

Da li vaše kćerke od rođenja žive u ovoj kući?
- Zanimljivo je da je Slavica ostala u drugom stanju čim smo se uselili u ovaj dom, a naše princeze su se rodile 31. januara 2005. godine. Tada je i počeo najlepši period mog života.

Jeste li se Slavica i vi dugo pre toga zabavljali?
- Počeli smo da se zabavljamo na početku 2002, a 14. februara naredne godine smo se venčali. To je bila žurka za najbliže prijatelje i rodbinu jer ne volim velike svadbe, verovatno zbog toga što sam zbog prirode posla bio na mnogim takvim veseljima. Ipak, ispoštovao sam Slavičinu želju da obuče venčanicu, tako da smo organizovali malo veselje u jednom restoranu u Zemunu.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin