Igor Todorović, Jelena Maćić i Slavko Beleslin govore o stilu, kopijama i originalima u emisiji “Glamour Toujours”

Igor Todorović, Jelena Maćić i Slavko Beleslin govore o stilu, kopijama i originalima u emisiji “Glamour Toujours”

Autor: | 17/11/2012

0

Gosti pete po redu emisije “Glamour Toujours” su kreator Igor Todorović, šminkerka Jelena Maćić i voditelj Slavko Beleslin. Sa voditeljkama Marinom Buljovčić i Anamarijom Erdely, gosti su razgovarali o stilu, kopijama i originalima.
Igor je objasnio da se stil gradi i uči godinama, da sve što je skupo ne mora nužno biti kvalitetno i lepo, kao i da kombinacija skupih i jeftinih komada garderobe takođe ima svoje sledbenike.
Jelena Maćić iznela je svoj stav o tome kada bi mlade devojke trebalo da počnu da se šminkaju. Na temu originala i kopija, svi gosti su saglasni da deca traže svoje uzore, ali da se to ne sme dešavati u dvadesetim i tridesetim godinama jer bi do tada već trebalo da postoji izgrađen sopstveni stil.
Slavko Beleslin je podelio priču sa svog venčanja i rekao da je tog dana želeo da kraj njega budu svi dragi ljudi i odgovarajuća muzika, a konačno je otkrio i tajnu zbog čega se opredelio da na venčanje dođe autobusom.
Za dobru atmosferu u studiju zadužen je pijanista David Klem.
Novu emisiju “Glamour Toujours” koju uređuje Mara Skendžić Reljić možete pogledati u nedelju 18. novembra u 16 časova na RTV1!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti