Lepa Brena: Prilagođavam se novonastaloj zdravstvenoj situaciji

Lepa Brena: Prilagođavam se novonastaloj zdravstvenoj situaciji

Autor: | 16/11/2012

0

Lepa Brena je zbog zdravstvenih problema prinuđena da ovih dana vodi više računa i o pravilnoj ishrani, mada, po konstantno dobroj liniji ove folk zvezde, reklo bi se da nikada i nije preterivala u onome što bi moglo da šteti njenom organizmu.
Na pitanje da li joj je teško da se uvek hrani zdravo, Brena kaže:
- Ne, uvek sam volela ribu, takođe i povrće na pari i razno voće, dakle sve ono što ulazi u domen zdrave ishrane - priča Lepa Brena, koju smo pre nekoliko večeri zatekli sa mužem Bobom Živojinovićem u jednom zemunskom restoranu poznatom po ribljim specijalitetima.
- Obožavam ribu i morske plodove i ne propuštam priliku da uživam u njima.
Volite li da kuvate?

- Volim, mada sam iz poznatih razloga sada uglavnom pošteđena toga. Inače, znate da mi je godinama kuća puna gladnih muškaraca, sportista, koji sa apetitom pojedu dobar odrezak sa sosom, razna pečenja, začinjenu hranu, dok sam ja pokušavala da se držim morskih specijaliteta.
A slatkiši?
- Pokušavam da ih izbegnem, ali kad se nađem oči u oči sa raznim lepotama te vrste, moram sebi da priuštim po parčence slatkoga. Ipak, to ne činim često, najviše jednom nedeljno. Čovek mora da se prilagođava novonastalim situacijama, ali ne spadam u one osobe koje lišavaju sebe baš svih užitka kao što je, recimo, ispijanja čašice dobrog belog vina uz ručak ili večeru.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin