Novak Đoković: Pobedu posvećujem ocu Srđanu

Novak Đoković: Pobedu posvećujem ocu Srđanu

Autor: | 13/11/2012

0

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle trijumfa na završnom Mastersu u Londonu da on i njegov tim nisu mogli na bolji način da okončaju sezonu. Teniski vladar je posle maestralne igre savladao u finalu Švajcarca Rodžera Federera sa 7:6 (6), 7:5 i osvojio ukupno 34. ATP trofej u karijeri.
- Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati protiv Federera. Nadmudrivali smo se do krajnjih granica. Ovo je vrhunac svih turnira, završetak je sezone, nadam se da ste uživali u dobrom tenisu. Ovu pobedu posvećujem bolesnom ocu. Hvala Bogu njegovo zdravstveno stanje sve je bolje i zbog toga sam neizmerno srećan. Volim te tata, vidimo se sutra - izjavio je Đoković za B92 posle meča.
Đoković je zabeležio ukupno 75. pobedu u 2012. godini u kojoj je osvojio šest titula - Australijan open, masterse u Majamiju, Torontu, Šangaju i Londonu i turnir u Pekingu.
- Ovo je bila fantastična sezona za mene. Moj tim i ja nismo mogli na bolji način da počnemo i završimo sezonu - rekao je Đoković, koji je trijumfom u Londonu osvojio novih 1.500 bodova i uvčvrstio se na čelu ATP liste.

Izvor: Agencije

Foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin