Milena Marić: Glumica sa mnogo talenata

Milena Marić: Glumica sa mnogo talenata

Autor: | 10/11/2012

0

Glumica i producent Milena Marić veliku popularnost stekla je ulogom beskrupulozne sponzoruše Line u seriji „Budva na pjenu od mora“, čiji će drugi serijal uskoro početi da se emituje. Za razliku od junakinje čiji lik tumači, atraktivna umetnica kroz život nikada nije išla linijom manjeg otpora. Posvetila se svom obrazovanju i školovanju, te je završila dva fakulteta, glumu i produkciju, i veoma uspešno se bavi i jednom i drugom profesijom. Osim toga, zgodna brineta će sledećeg leta učestvovati na „Evropskom prvenstvu u kik boksu“, a nedavno je počela da dizajnira i nakit za kosu. Poslednjih šest meseci Milena ima poseban razlog za osmeh jer je upoznala politikologa Mladena koji je, ističe, pravi muškarac za nju. Stoga, počeli su zajednički život, a planiraju i prinovu.

Kako će se lik Line koji tumačite u seriji „Budva na pjenu od mora“ razvijati u drugom serijalu?
- Lina nije promenila svoj cilj, pa i dalje na svaki način pored sebe želi da zadrži bogatog biznismena Sava Bačića, koji joj omogućava lagodan život. Međutim, pored njegove žene dobija još jednu damu kao konkurentkinju i zbog toga postaje još beskrupuloznija i ne bira sredstva da bi došla do cilja.
Zbog čega vam je ta uloga inspirativna?
- Kad sam prvi put pročitala scenario, ona mi je bila vrlo strana. Ali posle drugog čitanja shvatila sam da u današnje vreme takvih devojaka ima sve više. Žene više i ne kriju da žele partnere koji mogu da im omoguće lagodan život, a meni je bio izazov da glumim devojku koja je u toj sferi života potpuno drugačija od mene.

Da li ste nekada primenjivali tehnike zavođenja koje praktikuje junakinja koju tumačite?
- Jedina sličnost između nas je što se slično oblačimo. Nikada nisam bila osoba koja po svaku cenu želi da dođe do cilja, ali sam kao i Lina veoma uporna i znam da rušim prepreke da bi postigla ono što sam naumila. Međutim, velika je razlika u tome što ja nikada ne povređujem druge da bih nešto postigla, i nisam beskrupulozna.
Jeste li uticali na izbor kostima u seriji s obzirom na to da se oblačite slično kao lik koji igrate?
- Sa kostimografom sam našla zajednički jezik i ona mi je dala priliku da dam i svoj pečat. Ne mogu da kažem da je naš stil identičan. Lina se u prvom serijalu najčešće pojavljuje u kupaćem kostimu ili donjem rublju, tako da se često šalim da ima najjeftiniji kostim, ali je u nekoliko navrata nosila izuzetno lepe večernje haljine kakve ja rado oblačim privatno.

Šta, pored haljina, još volite da nosite?
- Najbolje se osećam kada nosim kratak šorts od teksasa u kombinaciji sa čizmama i majicom ili košuljom, zbog čega najviše i volim proleće i jesen. Ima dana kada sam isključivo u trenerci. S druge strane, kada je potrebno da budem doterana, uglavnom biram dugačke lepršave haljine i visoke potpetice, i veoma mi je važno da obuća bude izrazito kvalitetna.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin