Avanture Bridžit Džouns u novom romanu

Avanture Bridžit Džouns u novom romanu

Autor: | 09/11/2012

0

Bridžit Džons i njen burni ljubavni život pojaviće se, po treći put, u knjižarama, 17 godina pošto je Helen Filding objavila prvi roman o dogodovštinama simpatične junakinje. Novi roman Fildingove trebalo bi, kako pišu britanski mediji, da se u prodaji pojavi na jesen 2013. godine. Naslov još nije poznat, ali se zna da će se priča dešavati u savremenom Londonu i da će istraživati "drugačiju fazu u Bridžitinom životu".
Den Frenklin iz izdavačke kuće "Džonatan Kejp" rekao je da su dobri pisci komedije izuzetno retki a da je Fildingova jedna od onih koja je uspela da stvori upečatljiv lik koji čitaocima vraća osmeh na lice.
- Kao i milioni drugih, ne mogu da dočekam da saznam šta joj se dogodilo - rekao je on.
Prva dva romana o Bridžit Džons - "Dnevnik Bridžit Džons" iz 1996. i "Na ivici razuma" iz 1999. godine bili su svetski bestseleri. Objavljeni su u preko 40 zemalja i prodati u preko 15 miliona kopija. Prema njima su 2002. i 2004. snimljeni filmovi sa Rene Zelveger u naslovnoj ulozi.
Početkom godine Fildingova je listu "Telegraf" rekla da ne namerava da u svoj novi roman ubaci scene seksa nalik onima koje se pominju u trenutno planetarno popularnoj trilogiji E L Džejms "Pedeset nijansi".
- Ako bih ikada napisala scenu seksa morala bih da je pošaljem prijateljima da bih dobila neki fidbek. Ako bih to uradila nikada me ne bi ostavili na miru i uvek bi to pominjali u razgovorima što bi me posramilo. Zbog toga to jednostavno neću da napišem - rekla je Helen Filding.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti