Tatjana Kameron Tajči objavila spot za pesmu " Sve je moguće"

Tatjana Kameron Tajči objavila spot za pesmu " Sve je moguće"

Autor: | 07/11/2012

0

Hrvatska pevačica Tatjana Kameron Tajči, koja se proslavila numerom “Hajde da ludujemo” sa kojom je 1990. predstavljala Jugoslaviju na “Pesmi Evrovizije”, odlučila je da se vrati na muzičku scenu, a nedavno je predstavila i spot za novu numeru “Sve je moguće”.
Tajči, koja već godinama živi u Americi, kaže da su pesma i spot urađeni i na hrvatskom i na engleskom jeziku, kao i da će biti objavljeni “na dva kontinenta u isto vreme”.
- Pesmu sam napisala prvo na hrvatskom jeziku, prilikom jedne posete Zagrebu. Želela sam da kroz nju podelim svoje uverenje da ništa nije nemoguće. Jednostavno treba verovati u sebe, ne prepustiti se beznađu i čekati da nam neko drugi donese željenu promenu, nego zasukati rukave i naći način na koji da, korak po korak, nemoguće pretvorimo u moguće, bilo da se radi o srećnom braku, poslu koji nam je potreban ili karijeri koju želimo. Numera je napravljena u pop stilu. Klavirska podloga, neuobičajene perkusije, gudači i aranžman prilagođen priči pesme elementi su koji se nekako uvek prožimaju kroz moj autorski rad - izjavila je Tajči.

Izvor: Telegraf

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin