Marko Đurovski: Vreme je za drugo poglavlje

Marko Đurovski: Vreme je za drugo poglavlje

Autor: | 05/11/2012

0

Posle četiri i po godine Marko Đurovski (29) objavio je novi album “Drugo poglavlje”, a promociju je organizovao u sklopu otvaranja svog restorana. Iako se svojevremeno dvoumio da li da se bavi fudbalom ili muzikom, sada, izgleda, nema dilemu.
Odlučili ste da istovremeno budete i muzičar i ugostitelj?
- Imam ja i drugih ljubavi i interesovanja - kaže uz osmeh Marko.
- Ali, kad je posao u pitanju to su mi dve glavne preokupacije. Restoran sam otvorio sa prijateljem, a u ponudi su nam italijanski specijaliteti. Naš glavni kuvar je stigao iz italijanske oblasti Kalabrija, tako da svi mogu biti sigurni da će jesti pravo italijansko testo i originalne specijalitete sa juga ove zemlje.
Uz novi album promovisali ste i novi spot za pesmu “Sada znam kako ću bez tebe”?
- Veoma sam ponosan na novi spot, kojim smo u stvari samo nastavili započeto sa prethodnom pesmom “Lažna devojka”. Jasno se vidi da su oba spota dosta drugačija od svega onoga što su ljudi navikli da gledaju kod nas. Istina je da je i muzički pravac drugačiji, zastupljena je elektronika, tematika pesama je ostala ljubavna, ali sa malo drugačijim pristupom. Sve tekstove, aranžmane i melodije radio sam u saradnji sa Draganom Stuparom. Ponovo imam i duete, sarađivao sam sa Majom Stojanović, mladom Marijom Lazić, Bakijem B3 i DNK iz Makedonije.
Posle učešća u rijalitiju “Farma” nije vas bilo mnogo u medijima. Šta ste radili?
- Odmarao sam se, putovao, radio na novim pesmama… Kad se bavite ovim poslom, treba se ponekad i skloniti, da ne dosadite publici - kaže Đurovski i priznaje da punu podršku za sve što radi u životu ima od majke Milene, brata Maria i devojke Marije.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti