Danas počeo sa radom Pink 2

Danas počeo sa radom Pink 2

Autor: | 04/11/2012

0


Danas je u 8 časova počela sa radom nova televizija PINK 2. Reč je o projektu "Pink international company" Željka Mitrovića koja je do sada pokrenula već 18 nacionalnih, satelitskih i kablovskih programa.
Novi kanal pretenduje da se bori za prevlast sa nacionalnim emiterima u Srbiji programom koji je pažljivo odabran. Svake večeri u 22 časa gledaoci će moći da prate holivudske blokbastere, dok se u popodnevnim i večernjim terminima očekuje pregršt igranih serija američke, meksičke, turske i domaće produkcije.

Svakih sat vremena gledaoci će se informisati sažetim vestima pod nazivom "Minut 2", dok je prepodne posvećeno najmlađima kada će biti emitovane dečje emisije i crtani filmovi.
Na Pink 2 programu biće emitovani i zabavni sadržaji. Emisija "City news" je polučasovna emisija sa VIP ličnostima i emitovaće se svaki dan, a Branka Nevistić, će počevši od danas nastaviti da vodi svoj šou "Slaži ako smeš". Publika će imati priliku ponovo da gleda kviz "Porodični obračun".
Pink 2 će prenositi i mnoge sportske i koncertne događaje, uz pomoć najsavremenijih reportažnih kola koje je Mitrović kupio na početku ove televizijske sezone.
Pojava novog programa u etru doneće zasigurno vrlo brzo i preraspodelu procenata u ukupnom udelu postojećih emitera. PINK 2 od danas mogu pratiti korisnici svih kablovskih operatera.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još