Biljana Ristić: Povratak na male ekrane posle šest godina

Biljana Ristić: Povratak na male ekrane posle šest godina

Autor: | 02/11/2012

0

Žena sa hiljadu lica, kako su je zvali, poznata komičarka Biljana Ristić vraća se na male ekrane. Kraljica imitacije, zabavljaće gledaoce televizije Pink u novoj emisiji pod nazivom “Modna policija”, koja će početi da se emituje u nedelju 11. novembra.
Ona će biti voditelj ove modne, ali i komične emisije koju će začiniti svojim višestrukim talentom. A, pored nje, u studiju će se naći i modni kritičari Neven Ciganović i Natalija Obrenić, kao i manekenka Bojana Stojković, koji će oštro, ali i objektivno komentarisati stajling poznatih ličnosti na crvenim tepisima beogradskih događaja.
- Ne smem mnogo da vam otkrivam, osim da će biti lepo i šaljivo - kaže Biljana Ristić.
- Želim samo da poručim vašim čitaocima da nas gledaju i da budu dobronamerni u kritici. Mi ćemo dati svoj maksimum i nadamo se najboljem. Ovo je jedan novi format koji do sada niste videli na Pinku.
Šarmantna imitatorka dodaje da se vraća u “ružičastom svetlu” posle šest godina TV pauze. Poslednji put ste mogli da je gledate takođe na Pinku u šou programu “Ristići”, koji je vodila sa poznatim voditeljom Nenadom Ristićem.
- Televizija je nedostajala meni i ja njoj. To je recipročna ljubav. Ja na Pinku, Pink u meni, u mojoj duši - šaljivo je doskočila Bilja i dodala da će ova emisija biti zanimljiva gledaocima, jer svi smo mi u modi i volimo da je pratimo.
- Simpatična su ta modna dešavanja, dolaze poznate ličnosti, naš džet-set i sada mi koristimo priliku da ih malo ocenjujemo.
Ali, na naše pitanje ko će nju stilizovati u emisiji, uvek duhovita Biljana Ristić rekla je:
- Odlična ekipa. Stiže iz Amerike - “Dior”, “Armani”... Šalim se. Potrudićemo se da budemo lepi i zabavni. Cilj nam je samo da pružimo gledaocima malo razbibrige, da ih "prikujemo" uz ekran.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin