Nina i Branislav Lečić: Slavlje u čast ljubavi i zajedništva

Nina i Branislav Lečić: Slavlje u čast ljubavi i zajedništva

Autor: | 01/11/2012

0

Novinarka i voditeljka emisije „Trenutak istine“ na televiziji „Pink“ Nina Radulović-Lečić pre dve godine izgovorila je sudbonosno „da“ glumcu Branislavu Lečiću. Da je ovo bila prava odluka za emotivni dvojac Nina i Branislav demonstriraju svojim zaljubljenim gestovima poput tinejdžera.
Popularni par je proslavio dve godine bračne sreće na intimnoj večeri u restoranu. Romantično veče i prisećanje sudbinskog susreta, uz dobar provod i smeh, bio je odličan način da bračni par obeleži drugu godišnjicu braka. Iza njih je vreme provedeno u harmoniji, a rođenje sina Lava učvrstilo je njihovu ljubav.
- Još u prvoj godini braka sve stvari budu jasne. Nas dvoje smo sada isti kao kada smo bili u vezi. Čini mi se čak i da nam je, otkako smo se venčali, bolje jer smo shvatili koliko nam je važno što imamo dete i to što živimo zajedno. „Papir“ drži vezu stabilnom, teže je vezu „prokockati“ ako imaš obećanje pred Bogom i narodom. Inače, dete menja partnere nabolje. Sve egoistične potrebe sa bebom prestaju. Parovima koji dobiju mališana uskraćeno je vreme koje bi provodili u dokolici, ali je važno dobro se organizovati. Partneri sa dolaskom bebe shvataju da je to iskustvo divno, pa onda i sa vedrije strane posmatraju sve one manje lepe stvari koje roditeljstvo donosi. Ipak, ponekad bi trebalo vratiti se u prošle dane. To je lekovito za vezu i tada radi „baka-servis“. Svaki izlazak iz ustaljenog ritma života prija, kao veče na kome smo proslavili dve godine braka. Kada na ovaj način dnevne obaveze, radne i roditeljske, ponekad začinimo, to oporavlja - za magazin „Hello!“ kaže Nina, jedno od najlepših televizijskih lica.
Njen suprug, šarmantni Leka, kako ga najbliži zovu, trenutno je veoma poslovno angažovan. Osim što sa uspehom igra u pozorišnoj predstavi „Indigo“, koju je i režirao, i sa tim komadom gostuje po celoj Srbiji, svakodnevno uvežbava novu ulogu za predstavu „Jugoslovenskog dramskog pozorišta“, „Otelo“, reditelja Miloša Lolića. Pored toga, priznati umetnik tumači jednu od glavnih uloga u seriji „Zvezdara“, koja je veliki projekat i koja će uskoro početi da se emituje na televiziji „Pink“.
- „Indigo“ je postao beogradski hit, a imamo pozive za Kanadu, Švajcarsku i Nemačku. Rasporedićemo snage za gostovanja. Kada budemo putovali u inostranstvo, vodiću Ninu, to se podrazumeva - kroz osmeh kaže Lečić, koji otkriva recept za harmoničan brak.
- Postavka ovog braka nije samo muško-ženska privlačnost, ni roditeljstvo, već savezništvo u životu. Jedno drugo podržavamo u svemu što prolazimo. Sva poznata lica koja su zajedno izložena su oku javnosti. To izlaganje može da bude kontraproduktivno, ali i stimulativno, ako imate meru. Nina razume ono što radim. Postoje partneri koji ne mogu da razumeju posao koji ima neplanirano radno vreme. I ona ima takav posao, pa jedno drugo odmenjujemo u svim obavezama u kući. Razumevanje i dogovor o svemu recept je za dobar brak. Osim toga, ne treba se stideti svađe. U nekom trenutku postoji temperatura koja nije kontrolisana, mi i u njemu umemo da uživamo. Posvađamo se i izbacimo energiju.
Nina se nadovezuje na reči svog životnog partnera:
- Iako dođe do „klinča“ u nekom momentu, partneri bi trebalo jedno drugom da daju šansu i da razgovorom reše probleme. Sve karte moraju da se otvore da bi odnos bio rasterećen muka. Čovek mora stalno da se preslišava pre nego što partneru kaže nešto zbog čega bi posle zažalio. Ta osobina odlikuje pametne i staložene ljude. Sa ženskog aspekta mogu reći da žena može sve da postigne, ali je potrebno da pusti muškarca da oseti da je glava porodice i da je izneo mnogo toga na svojim plećima. Opet, smatram da je žena stub porodice. Jedno drugo ne opterećujemo nepotrebno jer je život dovoljno „nafilovan“ problemima sa kojima se nosimo.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Petar Ninić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti