Pipa Midlton promovisala knjigu "Proslava"

Pipa Midlton promovisala knjigu "Proslava"

Autor: | 31/10/2012

0

Filipa Pipa Midlton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, koja se proslavila nakon kraljevskog venčanja, napisala je knjigu "Proslava". U ovom svojevrsnom vodiču za planiranje i organizovanje različitih zabava dvadesetdevetogodišnja Pipa prenela je iskustva porodične fime Midltonovih koja se već godinama bavi ovim biznisom.

Sestra vojvotkinje od Kembridža na promociji je naglasila da ova knjiga predstavlja vodič za organizovanje kućnih proslava, a bazirana je na iskustvu koje je ona stekla tokom organizovanja porodičnih zabava i radeći u londonskoj kompaniji “Tejbl tok”.

- Znam da će mnogi kupiti moju knjigu zbog radoznalosti. Uveravam vas da sam ja više nego vi iznenađena pisanjem o meni, kada sam do sada uradila tako malo na svom ličnom predstavljanju - rekla je Pipa Midlton prilikom promocije knjige u Londonu kojoj su prisustvovali i njeni roditelji, majka Kerol i otac Majkl, kao i mlađi brat Džejms.

Prvi deo promocije Pipa je odražala u jednoj knjižari gde je za mališane organizovala maskenbal i proslavu povodom praznika Noć veštica, a zatim je u kreaciji Stele Makartni prvim kupcima i potpisivala pirmerke svoje knjige.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Hellomagazine.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još