Samsung Galaxy Note II i Galaxy kamera uskoro u Srbiji

Samsung Galaxy Note II i Galaxy kamera uskoro u Srbiji

Autor: | 30/10/2012

0

Samsung GALAXY Note II i GALAXY kamera predstavljeni su korisnicima u Srbiji na beogradskoj nedelji mode - Belgrade Fashion Week. Jedinstvena iskustva u personalizovanom i ekspresivnom kreiranju sadržaja koja nudi novi Samsung GALAXY Note II prisutnim posetiocima Samsungovog štanda predstavio je naš poznati stilista Ašok Murti, dok je jedan od vodećih modnih fotografa Miloš Nadaždin demonstrirao kombinaciju odličnih performansi fotografisanja, najnovije platforme Android™ i bežične konekcije koju poseduje GALAXY kamera.

GALAXY Note II poseduje HD Super AMOLED ekran od 5.5” (140.9mm) koji nudi kristalno jasne prizore koji oduzimaju dah. Format ekrana 16:9 pobrinuće se za to da gledanje video snimaka bude bogato iskustvo poput doživljaja u bioskopu, a gledanje HD video snimaka u pokretu učiniće još impresivnijim. Veći ekran dopušta korisnicima da sve sadržaje vide jasno, u živopisnim bojama i uz veću čitljivost.

Pored neverovatnih doživljaja koje će pružiti pregledanje sadržaja sa većeg ekrana, korisnici će moći da efikasnije izvršavaju svoje zadatke i da slobodno, u pokretu, kreiraju svoje sadržaje sa unapređenom funkcijom Multiscreen koja omogućava vrhunski multitasking i prirodnije iskustvo. Takođe, uz inovativnu olovku S Pen integrisane su i brojne aplikacije za bolju produktivnost, kreativnost i učenje koje će svakodnevne zadatke učiniti lakšim i intuitivnijim.

GALAXY kamera pravi izuzetne fotografije u pokretu i daje mnogo bolje rezultate od bilo koje kamere na smart telefonu. GALAXY kamera može da se pohvali objektivom sa optičkim zumom 21x osetljivim na dodir i super-osvetljenim BSI CMOS senzorom od 16M koji zajedno učestvuju u stvaranju fotografija izvanrednog kvaliteta.

Ovaj uređaj poseduje i Smart Pro tehnologiju – seriju podešavanja koja svakom nude priliku da napravi fotografije profesionalnog izgleda. Ono što predstavlja pravu revoluciju u ovom fotografskom doživljaju jesu platforma Android™ 4.1 Jelly Bean i mogućnost bežične konekcije, elementi koji ovom uređaju daju mogućnost za aplikacije, za uređivanje i objavljivanje fotografija i još mnogo toga.

Ovi jedinstveni uređaji će uskoro biti dostupni i korisnicima u Srbiji. Samsung GALAXY Note II najavljen je za početak novembra, a GALAXY kamera će se naći u prodaji početkom decembra ove godine.

Kompanija Samsung Electronics, Ltd. je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa konsolidovanom prodajom od 143.1 milijardi dolara u 2011. godini. Zapošljava približno 206.000 ljudi u 197 širom 72 države. Kompanija se sastoji od dve odvojene organizacije koje koordinišu rad devet glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: organizacija Digitalni mediji i komunikacije, koja sadrži kompaniju za vizuelni displej, kompaniju za mobilne komunikacije, kompaniju za telekomunikacione sisteme, kompaniju za digitalne uređaje, kompaniju za informacione tehnologije i kompaniju za digitalni Imaging; organizacija Rešenja za uređaje, koja obuhvata kompaniju za memorije, kompaniju za LSI sisteme adaptera i kompaniju za LED ekrane.

Prepoznata kao kompanija sa najboljim učinkom u industriji u različitim ekonomskim, društvenim i ekološkim okruženjima, Samsung Electronics je proglašen za kompaniju koja poseduje najodrživiju tehnologiju prema Dow Jones indeksu iz 2011. Za više informacija posetite www.samsung.com.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin