Sloboda Mićalović u humanitarnoj akciji "Mame za mame"

Sloboda Mićalović u humanitarnoj akciji "Mame za mame"

Autor: | 25/10/2012

0

Immo Outlet Centar organizovao je po četvrti put, humanitarnu akciju „Mame za mame”, koja se bori za bolji život samohranih majki. U toku rođendanske kampanje koja je trajala od 22. septembra do 21.oktobra prikupljala su se sredstva za samohrane mame i njihovu decu, a celokupnu donaciju, Udruženju samohranih majki uručila je poznata mama i jedna od naših najboljih glumica mlađe generacije Sloboda Mićalović.

Sloboda Mićalović, je pored brige o svojoj deci odlučila da malo svog vremena posveti i mališanima kojima je svaka vrsta pomoći neophodna i da im uz donaciju i lepu reč izmami osmehe na lica. Humanitarna akcija Immo Outlet Centra motivisala ju je da se priključi humanitarnoj kampanji i postane jedna od super mama koje će i ubuduće biti ambasadori akcije „Mame za mame“.
- Danas sam čula neke jako potresne priče, čini se čoveku da se to dešava tamo nekom, i da to nije baš tako strašno. Jako je strašno. Apelujem na sve ljude ako je ikako moguće da pomognu ovim hrabrim ženama, svaka vrsta pomoći im je dobrodošla - izjavila je glumica Sloboda Mićalović.

Poznate mame velikog srca koje su do sada podržavale humanitarnu akciju „Mame za mame“ su voditeljke Maja Nikolić, Nina Lečić, Snežana Dakić i Irina Radović kao i glumice Anita Lazić i Kalina Kovačević.

- Humanitarna akcija Mame za mame ima za cilj da pomogne samohranim majkama i njihovoj deci. U okviru rođendanske kampanje smo po četvrti put obezbedili donaciju za Udruženje samohranih majki i uspeli bar malo da olakšamo život ovim hrabrim ženama. Posebno bih želela da se zahvalim našim zakupcima, svim posetiocima koji su i ovaj put donirali hranu, igračke i garderobu kao i svim poznatim majkama koje nam pružaju podršku od samog početka. Udruženim snagama ćemo im pomagati i dalje koliko je u našoj mogućnosti - izjavila je Aleksandra Janković, PR i menadžer za komunikaciju u kompaniji Confluence Proprety Management, koja upravlja Immo outlet centrom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti