Alesandra Ambrosio jedanaest godina čekala da odene skupoceni grudnjak

Alesandra Ambrosio jedanaest godina čekala da odene skupoceni grudnjak

Autor: | 25/10/2012

0

Brazilska manekenka Alesandra Ambrosio otkrila je da je dugo čekala trenutak kako bi na reviji Victoria's Secreta u Njujorku imala čast da nosi grudnjak nazvan "Fantasy Bra" vredan čak 2.5 miliona dolara. Luksuzni komad rublja prekriven je osamnaestokaratnim ružičastim i žutim zlatom. U grudnjak je ušiveno 5200 rubina, dijamanata, safira i ametista, a njegov najdragoceniji deo je dvadesetokaratni beli dijamant između korpica.
- Čekala sam 11 godina kako bih ga nosila. To je velika čast, za Victoria's Secret radim godinama i ovo je prvi put da su me odabrali - rekla je tridesetjednogodišnja Alesandra koja je već jedanaest godina "anđeo" Victoria's Secreta.
Manekenka je priznala kako je bila pod ogromnim pritiskom nakon što je u maju saznala srećnu vest. Samo tri nedelje pre nego što su joj čelni ljudi saopštili svoju odluku rodila je drugo dete, sina Nou.

Brazilka je nedavno priznala da je dojila sina kada je primila njihov poziv.
- Htela sam da vrištim. Međutim, neću da lažem, bila sam zaista zabrinuta jer sam bila u majčinskom modu - priznala je Alesandra koja sa verenikom, kalifornijskim biznismenom Džejmijem Macurom, ima i kćerkicu Anju (4).
Alesandra je morala da traži dopuštenje lekara pre nego što je ponovno počela da radi. Započela je sa jogom i hodanjem prva dva meseca nakon čega je krenula sa pilatesom i treniranjem.
- Igrala sam i odbojku na pesku, plivala i trčala za decom. I dojenje puno pomaže - rekla je Ambrosiova i dodala da je zdrava ishrana takođe bila ključna u njenom slučaju jer je tokom druge trudnoće konzumirala zelene sokove, vegetarijanske salate od kelja i ribu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin