Kejti Holms: Zvezda u njujorškom metrou

Kejti Holms: Zvezda u njujorškom metrou

Autor: | 19/10/2012

0

Američka glumica Kejti Holms primećena je kako se vozi metroom u Njujorku. Bivša supruga Toma Kruza prošla je gotovo neopaženo, jer je na sebi imala jednobojni crni kaput i velike, tamne naočare za sunce. Tridesettrogodišnja Kejti bila je na putu do pozorišta, gde je trebalo da ima prvu probu za brodvejsku predstavu „Dead Accounts“.
Pričajući o svom povratku u pozorište na promociji predstave u petak, glumica je rekla da je neizmerno srećna što će ponovo nastupati na pozornici.
- Zaista mi je čast što ću imati priliku da glumim u ovoj predstavi, koja će istovremeno gledaoce nasmejati, ali i dirnuti - zaključila je ona.

Popularna glumica je postala redovni putnik metroa, s obzirom na to da je lokacija na kojoj se održavaju probe udaljena samo nekoliko stanica od njenog luksuznog stana.
Kejti pak nije jedina slavna ličnost koja je digla ruke od automobila. Rijana, Ana Sofija Rob, Kijanu Rivs, Kristina Riči, Agines Din i Ketrin Zita-Džons samo su neke od javnih ličnosti koje koriste javni prevoz u Njujorku i Londonu.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin