Pola sata sa... Andrija Milošević

Pola sata sa... Andrija Milošević

Autor: | 18/10/2012

0

Tridesetdvogodišnji glumac Andrija Milošević, sa samo šesnaest godina upisao je glumu na Cetinju. Neposredan i veoma srdačan, dečačkim šarmom osvojio je publiku, a širu popularnost stekao je 2003. godine ulogom Banja u seriji „Mješoviti brak“ koju publika još pamti. Pored stalnog glumačkog angažmana, uspešno se bavi voditeljskim poslom na velikim projektima kao što su muzičko takmičenje „Prvi glas Srbije“ i rijaliti „Survivor“, čime na najbolji način ruši stereotipe da su Crnogorci lenji.
U seriji "Pevaj, brate“, čija druga sezona počinje ove jeseni, Andrija i glumi i režira, a odnedavno je postao i vrlo uspešan ugostitelj. Vredan i ambiciozan, ne gubi vreme već se odlučno suočava sa novim izazovima i istrajno pristupa ostvarenju svojih planova.
Kako ste se snašli u ulozi reditelja i stekli poverenje kolega?
- Kada sam se prihvatio rediteljskog posla, prvo što sam rekao mojim dragim kolegama je da ne bi trebalo da me doživljavaju kao režisera, jer ja to nisam, već samo da me prate. Kada smo ulazili u projekat "Pevaj, brate", koji sam ja i osmislio, nisam želeo da angažujem nekoga kome bih morao da objašnjavam šta sam zapravo mislio i šta želim da uradim u seriji, pa sam odlučio da sa Ognjenom Jankovićem sve realizujem jer on naše ideje vizuelno odlično osmišljava. Bilo mi je jako važno da se tokom snimanja svi akteri na setu osećaju kao kod kuće i da ono što je najvažnije za glumce nemoguće učine mogućim, što su oni svojim talentom i učinili i ohrabrili me da nastavim da režiram.
Pored toga što ste reditelj, glumite u serijama „Pevaj, brate“ i „Budva na pjeni od mora“, voditelj ste rijaliti-programa „Survivor“, a radićete i emisiju „Prvi glas Srbije“. Da li uopšte odmarate?
- Jednostavno, nikada ne spavam. Upravo spremam i jednu fantastičnu predstavu sa Marinkom Madžgaljem koju režira Jug Radivojević, a poznati član žirija „Prvog glasa“ Mare Milošević napisao je muziku. Premijera će biti 24. oktobra u "Domu sindikata".
Odlazite li često u rodni Nikšić?
- U poslednje vreme ne tako često. Poslednjih četrnaest godina živim u Beogradu, ovde puno radim. Ovoga leta imao sam divnu priliku da na primorju budem duže zbog snimanja serije“Budva na pjeni od mora“, tako da sam spojio lepo i korisno, radio sam i odmarao se u dragoj mi Crnoj Gori.
Odnedavno se bavite i ugostiteljstvom.
- Moj kafić je mesto gde dolaze divni, fini ljudi, moji dragi prijatelji, sve goste poznajem i divno se družimo. Meni je moj kafić pitanje potrebe, ne ugostiteljstva, jer sam amater.
Kako se opuštate posle napornog dana?
- Spavam i samo spavam.
I pored obaveza sigurno nalazite vreme za ljubav. Da li ste zaljubljeni?
- Uvek sam zaljubljen, ali ne mogu da otkrijem u koga. Ranije sam neiskusno svoje veze i detalje o njima iznosio u javnost, što me je više puta iskompromitovalo. Strašno je teško uskladiti privatni život i ovoliko posla, tako da ću u trenutku kada ta priča postane ozbiljna i kada budem počeo da stvaram porodicu, to podeliti sa čitavim svetom. Kada se oženim, znaćete prvi.

Intervju: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti