Đulijana i Bil Rančić planiraju proširenje porodice

Đulijana i Bil Rančić planiraju proširenje porodice

Autor: | 18/10/2012

0

Dok je 2011. godina za voditeljku kanala E! Đulijanu Rančić i njenog supruga Bila bila turbulentna i teška, 2012. je sigurno godina trijumfa za slavni par. Posle Đulijanine pobede nad opakom bolesti, kada joj je izvršena obostrana mastektomija, oni su zahvaljujući surogat majci postali roditelji, a sada planiraju i drugo dete. Edvard Djuk se rodio u septembru i beskrajno usrećio poznati par koji je godinama pre toga bezuspešno pokušavao da dobije dete.
Đulijana i Bil uživaju u ulozi roditelja, a šarmantna voditeljka kanala E! izjavila je kako ona i Bil sada žele da svom mezimcu podare brata ili sestru.
- Imamo još nekoliko zaleđenih embriona. Smatramo da je sada vreme da ih iskoristimo. Mnogi ljudi imaju samo jedno dete i to im je dovoljno. Za nas, roditeljstvo je najzabavnija stvar na svetu i voleli bismo da imamo još dece - rekla je Đulijana u intervjuu za magazin "Life&Style".
Đulijani (37) je dijagnostikovan rak dojke dok je bila na rutinskoj kontroli kod ginekologa. U decembru 2011. izvršena joj je dvostruka mastektomija, posle koje se ona vratila na posao posle samo dve nedelje. Ubrzo posle toga, najavila je dolazak sina na svet, kojeg je rodina surogat majka.
Đulijana i Bil su u braku od septembra 2007. godine.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti