Maraja Keri i i Nik Kenon u provodu sa blizancima

Maraja Keri i i Nik Kenon u provodu sa blizancima

Autor: | 17/10/2012

0

Maraja Keri, njen suprug Nik Kenon i njihovi jednogodišnji blizanci Monro i Marokan, učestvovali su u subotu u „Porodičnom danu“, u kalifornijskoj luci Santa Monika. Maraja je fotografisana dok u pratnji telohranitelja i sa kćerkicom Monro u naručju odlazi u luna park. Malena princeza Monro bila je odevena u belu haljinicu, a na nogama je imala elegantne cipelice. 

Kada su stigli do luna parka Maraja i Nik su imali malo vremena nasamo, dok su se vozili na velikom toboganu. Izgledalo je kao da se oboje odlično zabavljaju, pošto su sve vreme tokom vožnje oduševljeno podvriskivali. Pre nego što su napustili vašar, porodica se počastila nezaobilaznom šećernom vunom.

Maraja je nedavno optužila Niki Minaž zbog pretnji da će je ubiti, koje su usledile nakon zajedničke rasprave na snimanju "Američkog idola". Dve pevačice koje su trenutno žiri u ovoj popularnoj emisiji posvađale su se na audiciji u Šarlotu, u Severnoj Karolini.

U jednom popularnom američkom tok-šou voditeljka Barbara Volters prepričala je telefonski razgovor koji je imala sa Marajom.
- Kada je Niki napuštala snimanje više ljudi ju je čulo kako besno komentariše: ’Da sam imala kod sebe pištolj, upucala bih je!’
Nakon njihovog ponovnog susreta u sredu Niki je rekla Maraji:
- Ja te zaista volim i poštujem, ali bojim se da ćemo se ponovo posvađati.
Marajin odgovor je bio vrlo izričit:
- A ne, ne... Ja sam sigurna da nećemo.
Voltersova je još ispričala da je Maraja nakon ovih incidenata angažovala dodatno obezbeđenje.
- Maraja mi se poverila kako se ne oseća naročito prijatno, ali da će nastaviti sa snimanjem, jer zaista voli 'Idol' i voli da bude mentor svim tim mladim talentima - izveštava Barbara. 

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još