Biljana Radeka: Ponosna majka

Biljana Radeka: Ponosna majka

Autor: | 17/10/2012

0

Novinarka Informativnog programa televizije „Pink“ Biljana Radeka nedavno je proslavila prvi rođendan svoje kćerke Ive. Pošo su ona i njen suprug slavlje organizovali nekoliko dana ranije, na rođendan, dve dame izašle su u šetnju, a ponosna majka je bila spremna da ispuni svaku želju svoje mezimice.
- Dan Ivinog rođendana proveli smo uobičajeno. Najpre smo nas dve izašle u šetnju u blizini Ušća, a potom nam se pridružio i moj suprug. Veoma nam je prijalo što smo veći deo dana proveli zajedno - počinje priču za magazin "Hello!" Biljana.
- Kćerkin rođendan proslavili smo sa prijateljima i rodbinom nekoliko dana ranije, jer smo želeli da žurku organizujemo tokom vikenda, što je znatno praktičnije nego kada je radni dan. Iako joj je to prvi rođendan i još nije svesna šta se tačno dešava, osetila je da se tog dana sve vrti oko nje i to ju je činilo srećnom. Odlučili smo da žurku napravimo u jednoj igraonici u centru grada i da čitav događaj bude posvećen deci. Iva je tokom slavlja bila jako mirna i igrala se sa ostalim mališanima. Mislila sam da će se uplašiti animatora koji je bio odeven kao Paja Patak, ali je i na njega lepo reagovala. Bilo je simpatično kada je sama sebi ushićeno aplaudirala dok je gasila svećice - kaže atraktivna brineta i otkriva da je njena mezimica dobila mnogo lepih poklona.
- Moram da primetim da ljudi iz našeg okruženja imaju odličan ukus pošto su Ivi kupovali uglavnom garderobu, tako da za predstojeću zimu ne moram da joj obnavljam garderobu. Pored toga, dobila je i mnogo igračaka i zlatnog nakita, što se tradicionalno poklanja.
Ponosna majka kaže da je njena devojčica prilično mirna i samostalna beba, ali i da uvek pronađe način da dobije ono što želi.
- Iva je mirna dok nekoga ne upozna, a onda postaje pravi mali đavo. Iako je veoma mala, ume da šarmira svakog koga upozna, pa mi se čini da će u životu dobijati ono što želi. S druge strane, samostalna je i ume da se sama zabavlja - tvrdi Radeka koja je pre mesec dana počela da radi posle gotovo dvogodišnje pauze.
- Mnogo mi je nedostajao posao. I pored toga što sam uživala da budem sa Ivom, u jednom trenutku sam poželela da imam i neke druge obaveze. Posle pauze, kada sam prvi put stala ispred kamere, osećala sam se toliko prirodno i činilo mi se kao da nikada nisam ni odsustvovala sa posla - iskrena je poznata novinarka kojoj izuzetno odgovara što radi isključivo u prvoj smeni.
- I pre nego što sam otišla na odsustvo vodila sam informativne emisije u okviru "Jutarnjeg programa", pa je bilo logično da tako nastavim. To mi jako odgovara pošto ujutru Ivu prvo čuva moj suprug, a potom moja majka, pa ne moramo da je upisujemo u vrtić. Osim toga, sve svoje obaveze završavam do jedanaest pre podne, tako da imam čitav dan na raspolaganju. Srećom, u našoj redakciji postoji razumevanje za svačije životne okolnosti, pa tako mi mlade majke imamo privilegiju da završimo poslovne obaveze tokom prepodneva.
Lepa novinarka tvrdi da njena kćerka ne primećuje mnogo njeno odsustvo jer voli da provodi vreme sa tatom i bakom.
- Moju "bebicu" ostavljam u poznatom okruženju i ona do sada nije pokazivala da joj nedostajem iako smo prethodno jedanaest meseci bile nerazdvojne. Međutim, uvek kada se vratim kući, Iva je vrlo srećna i spremna da ostatak dana provedemo zajedno - zaključuje Biljana.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti