U znak sećanja na nezaboravnu Vitni Hjuston

U znak sećanja na nezaboravnu Vitni Hjuston

Autor: | 14/10/2012

0


Glumice Hale Beri i Dženifer Hadson, pevačica Britni Spirs, muzičar Ašer kao i druge zvezde podelili su svoja sećanja i nastupili u čast preminule pevačice Vitni Hjuston, na specijalu koji je snimljen u Los Anđelesu.
Oskarovka Beri izvela je tetralni uvod u specijal "Uvek ćemo te voleti: Gremi pozdrav Vitni Hjuston" pomolivši se za nezaboravnu umetnicu.
- Ona je inspirisala generaciju devojčica i žena da veruju o svoj sopstveni san. Ja sam bila jedna od tih devojčica koje su postale žene i nikada, nikada nisu prestale da vole Vitni Hjuston - rekla je Hale Beri.

Ovom događaju je prisustvovala kćerka pokojne pevačice Bobi Kristina Braun i njen dečko Nik Gordon, a Kliv Dejvis koji je otkrio preminulu pevačicu sedeo je u prvom redu sa porodicom, prenosi Rojters.
Vitni Hjuston je pronađena prošle godine 11. februara mrtva u kadi svoje hotelske sobe na Beverli Hilsu, noć uoči dodele Gremi nagrada. Omaž Hjustonovoj održan je i na dodeli Gremi nagrada kada je glumica Dženifer Hadson izvela numeru "I Will Always Love You", a kasnije u maju r'n'b zvezda Džordin Sparks koja igra sa Hjustonovom u filmu "Sparkle" izvela je istu numeru na dodeli Bilbord muzičkih nagrada.

U omažu koji je organizovan u četvrtak uveče nije se spominjao pevačicin turbulentni lični život i njena zavisnost od droge, jer su organizatori odlučili da se fokusiraju na karijeru i dostignuća preminule pevačice.
Hadsonova je juče oponašala stil Hjustonove iz 1980-tih sa velikom kosom i svetlucavim blejzerom, a izvela je numere poput "I'm Every Woman", "How Will I Know" i "I Wanna Dance With Somebody".


Pevač Ašer otpevao je "I Believe In You And Me", gospel pevači Jolanda Adams i Cece Vinans uotpevali su "Cout On Me" što je rasplakalo pevačicinu porodicu.

Organizatori večeri su odlučili da puste najpoznatiju Hjustoninu numeru "I Will Always Love You" kako je ona izvodi na dodeli Gremi nagrada 1994. godine.

Publika je takođe ekskluzivno mogla da čuje intervjue sa početaka pevačicine karijere prikazujući je kako priča o slavi, filozofiji i religiji. Jednosatni SiBiEsov specijal biće prikazan 16. novembra.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin