Nemanja Vidić kupio stan ocu pokojnog saigrača

Nemanja Vidić kupio stan ocu pokojnog saigrača

Autor: | 14/10/2012

0


Srpski as Nemanja Vidić je pokazao da ima veliko srce. Kapiten Mančester junajteda i bivši reprezentativac Srbije je uplatio 126.000 evra kao pomoć za rešavanje stambenog pitanja oca pokojnog igrača Crvene zvezde Vlade Dimitrijevića, Nedeljka Dimitrijevića.
Kapiten Mančester junajteda i Vlada Dimitrijević, koji je ponikao u klubu Bane iz Raške, sprijateljili su se kada su kao klinci došli na „Marakanu“. Zajedno su bili sve do tragičnog dana, 1. oktobra 2001, kada je tada 20-godišnji Vlada izgubio život na treningu. Nemanja nikada nije zaboravio prerano preminulog saigrača i druga.
Tokom nedavnog tradicionalnog Memorijalnog turnira "Vlada Dimitrijević" u Raški, Vidić je u telefonskom razgovoru s Nedeljkom izrazio želju da određenom sumom pomogne njegovoj porodici. Pitao ga je da li ima devizni račun, a na dobijen negativan odgovor poručio mu je da to učini što pre.
Posle otvaranja računa, Nedeljko Dimitrijević je otišao u banku. Službenica ga je upitala: “Znate li vi koliko imate na računu?” Dimitrijević je odgovorio da ne zna, a pomislio je, nekoliko hiljada evra… Kad mu je radnica u banci saopštila da na računu ima 126.000 evra, nije mogao da poveruje! Odmah je pozvao Nemanju da se zahvali, a veliki as i čovek mu je savetovao da kupi stan u Beogradu i ako mu nedostaje još para, da mu se javi.
Otac pokojnog Vlade Dimitrijevića je poslušao savet i kupio stan u jednoj od beogradskih ulica na broju 15, broju koji Vidić nosi na dresu Mančester junajteda.

Izvor: Večernje novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti