Adel: Selidba iz rodnog grada

Adel: Selidba iz rodnog grada

Autor: | 13/10/2012

0

Adel planira da se sa svojim dečkom Sajmonom Koneckim odseli iz Londona, kako bi njih dvoje uživali u roditejstvu bez pritiska medija. Porođaj britanske pevačice se očekuje za nekoliko nedelja, a muzička zvezda je odlučna u nameri da svoje prvo dete ne odgaja u velikom gradu.
Zbog popularnosti mlada pevačica nema mira u Londonu, pa je odlučila da dom njene bebe ne bude u britanskoj prestonici.
- Ni ona ni Sajmon ne žele da njihovo dete odrasta u Londonu, već žele da budu sklonjeni od javnosti nakon bebinog rođenja. Mislim da ćemo tada znatno manje viđati Adel - rekao je za "Pipl" magazin neimenovani izvor.
Iako je odrasla u Totenhemu, severnom delu Londona, pevačica je odlučila da se sa dečkom iseli iz ovog grada. Par ovih dana vredno radi na renoviranju budućeg doma u Hovu, u južnoj Engleskoj za koji smatraju je bolje mesto za odgajanje deteta.
Adel posle objavljivanja singla za novi film o Džejmsu Bondu planira da se povuče sa scene. Dvadesetčetvorogodišnja pevačica namerava da sledećih nekoliko nedelja provede kod kuće, u slatkom isčekivanju radosnog događaja. Njoj je u ovom trenutku najvažnije beba.
- Uprkos njenim milionima, ona će bebi dati i njavažniju stavr na svetu, ljubav. Beba je zaista srećna što je njena mama tako posebna žena - dodao je izvor.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti