Kalina Kovačević: Oskar za ulogu mame

Kalina Kovačević: Oskar za ulogu mame

Autor: | 12/10/2012

0

Glumica Kalina Kovačević, koja ima petnaestomesečnu kćerku Mionu, ističe da je dete u potpunosti obogatilo njen život i da se materinstvo ne može uporediti ni sa jednom ulogom. Kćerka dramskog pisca Siniše Kovačevića i glumice Ljiljane Blagojević ponosno ističe da je brzo savladala sve majčinske obaveze, a kada joj zatreba pomoć, tu su bake i deke.
- Mislim da ću za ulogu majke dobiti Oskara - rekla je Kalina Kovačević.
- Trudim se da mi majčinske obaveze budu primarne, a sve ostalo je u drugom planu. Iskreno, najteže mi je pao porođaj, a najlakše je kad beba uveče zaspi.
Kalina otkriva da mala Miona liči na njenog supruga Radeta Ćaldovića i da nema baš ništa na nju. Kaže da su je bake baš razmazile, ali da sigurno njena Miona neće biti jedinica.
- Planiram drugo dete za dve-tri godine, neću da žurim jer imam vremena. Zasad želim da se posvetim samo Mioni, jer je mala, ali bih volela da rodim još jednu devojčicu, a posle i dečaka.
Mlada glumica kaže da se odlično slaže da svekrvom, koja joj neretko deli i modne savete.
- Ona je mlada, lepa i zgodna žena i često mi daje savete oko oblačenja i šminkanja - priznaje Kalina.
- Priče da se snahe i svekrve ne slažu su prevaziđene. Problem je bio nekada kada su dve generacije živele zajedno. U takvoj situaciji se verovatno ne biste složili sa rođenom majkom, a kamoli sa svekrvom. Najbolje je da živite u svom stanu i budete svoj gazda, a svekrve i tašte su tu da pripomognu oko deteta.
Međutim, uloga mame nije Kalinu Kovačević omela u glumačkom poslu. Uveliko se priprema za premijeru predstave "Ženski orkestar", u režiji Juga Radivojevića, koja je zakazana za 3. novembar na sceni Narodnog pozorišta.
- Biće to veoma interesantna predstava. Reč o šest jakih ženskih uloga, sa mnogo muzičkih numera - priča Kalina, koja smatra da je gluma posao koji se razvija čitavog života:
- Karijera se gradi tri-četiri decenije, a ne po dve-tri godine. Verujem da je sve u kvalitetu, a ne u kvantitetu i da se karijera stvara i na odbijenim ulogama. Ljudi koji se pojavljuju u javnosti samo zbog privatnog života brzo dosade publici. To je za glumca ubistveno.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti