Počeo sa radom Pinkonline

Počeo sa radom Pinkonline

Autor: | 11/10/2012

0

Tačno u podne danas je pušten u rad prvi video portal u Srbiji – pinkonline.com. Ovaj revolucionarni portal svojim korisnicima nudi za sada tri kategorije: informativa, zabava i muzika. Naime, od sada možete da pogledate sve video priloge iz „Nacionalnog dnevnika“ odmah nakon što budu završeni, a praktično pre televizijskog emitovanja.

Takođe možete videti i delove emisija TV Pink i pre nego što budu emitovane, kao i video snimke sa nastanka emisija ili iz samih emisija. I naposletku možete da pogledate premijerne muzičke spotove, ali i aktuelne muzičke hitove domaće produkcije.

Željko Mitrović je zvanično pustio u rad ovaj portal nakon čega je otvoren šampanjac.

 - Ovo je sajt koji je nastao kao plod saradnje sa jednom od najboljih video platformi „Kaltura“, kao i sa najvećom svetskom mrežom za isporučivanje sadržaja – „Akamai“. Trenutno svi stanovnici sveta mogu da pristupe našem portalu koji je u prvoj fazi razvoja, ali vrlo brzo ćemo uvoditi novine shodno potrebama naših korisnika - izjavio je Željko Mitrović.

Pinkonline je specifičan i po tome što na ovom portalu ne možete da ostavljate pisane sadržaje kao komentare, već isključivo morate da se snimite na vrlo jednostavan način, tako što se vaš računar za nekoliko sekudi poveže sa sajtom. Ovaj vid komunikacije biće primenjen u mnogim emisijama najgledanije komercijalne televizije u Srbiji u vidu interakcije sa publikom.

Naime, sada će osim na internetu mnogi „obični ljudi“ postajati „zvezde“ na osnovu svoje kreativnosti i duhovitosti. Za početak ovakav vid komunikacije biće ostvaren preko emisije „Tačno u podne“ koja se emituje svakog radnog dana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tv pink