Drugi broj magazina “Hello! Fashion” je na kioscima!

Drugi broj magazina “Hello! Fashion” je na kioscima!

Autor: | 11/10/2012

0

Za sve koji žele da budu u toku sa novim modnim tendencijama redakcija srpskog izdanja magazina “Hello!“ pripremila je novi broj specijalizovanog, luksuzno opremljenog izdanja, koje je od danas u prodaji po ceni od 150 dinara.
Najčitaniji svetski magazin o poznatima s ponosom predstavlja drugi broj specijalnog izdanja “Hello! Fashion”, jedinstvenog vodiča kroz „pret-a-porte“ kolekcije za jesen/zimu 2012-13.
Na stranicama časopisa "Hello! Fashion" predstavljene su najzanimljivije kreacije sa pista sa "nedelja mode" u Parizu, Milanu, Londonu, Njujorku... Chanel, Loewe, Dior, Louis Vuitton, Blumarine, Roberto Kavali, Gucci, Giorgio Armani, Etro, Versace, Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta, Stela Makartni, Karolina Erera, Ralf Loren, samo su neki od dizajnera i modnih kuća čije su kolekcije za jesen/zimu 2012/2013. predstavljene na stranicama novog modnog magazina. Osim najboljih kreacija sa svetskih modnih pista, “Hello! Fashion“ objavljuje i ekskluzivne foto-editorijale, kao i intervjue sa Robertom Kavalijem, Majklom Korsom, kao i muzom slavnih dizajnera Đurđom Stojiljković. Reportaža o izložbi „Louis Vuitton - Marc Jacobs: The Exhibition", koja je bila postavljena u jedinstvenom muzejskom prostoru "Les Arts Décoratifs", upotpunjuje modnu bajku, kao i ekskluzivne fotografije sa partija posle revije „Louis Vuitton“ na pariskoj Nedelji mode, na kome su se okupile holivudske dive.
Najnoviji modeli, aktuelni trendovi i kreacije za ovu jesen i zimu obiluju raznovrsnošću boja, materijala i ideja i dominiraju u modnom izdanju magazina u kome će uživati pripadnice lepšeg pola.

Tekst: Saša Tošić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti