Ognjen Amidžić: Dženifer Lopez se raduje dolasku u Srbiju

Ognjen Amidžić: Dženifer Lopez se raduje dolasku u Srbiju

Autor: | 08/10/2012

0

Voditelj Ognjen Amidžić uradio je video-čet intervju sa Dženifer Lopez, koja će 20. novembra održati koncert u “Kombank areni”. Amidža je bio jedan od sedam svetskih novinara kojima je odobreno da kratko razgovaraju sa pop zvezdom. Ognjen ističe da je imao tremu, ali nije skrivao impresije zbog ukazane prilike da razgovara sa zvanično najlepšom i najmoćnijom ženom na planeti. Mini-intervju sa latino-zvezdom biće emitovan u utorak, 9. oktobra, na Pinku, u “Amidži šouu”.
- Iako je za sredinu novembra dogovoreno njeno gostovanje u mojoj emisiji, ovo je bilo nešto posebno. Svaki novinar imao je pravo da postavi po jedno pitanje, ja sam uspeo čak tri. Reč je o najmoćnijoj ženi na planeti, koja je bila totalno normalna i opuštena tokom razgovora. Budući da sam joj među poslednjima postavljao pitanja, odlučio sam se za jednu šaljiviju varijantu. Prvo sam je pitao da li zna da dolazi u najbolju i najluđu zemlju na planeti, na šta je ona odgovorila da ne zna, ali da će se u to uveriti i da se raduje susretu sa Srbima - rekao je Amidžić i otkrio šta je još pričao sa ženom čija je guza osigurana na neverovatnih 27 miliona evra!
Autor i voditelj “Amidži šoua” pitao je Dženifer i šta je potrebno da uradi kako bi glumio u njenom sledećem spotu, na šta je ona kroz smeh uzvratila da još ne zna za koju će pesmu snimati video-klip, ali da slobodno dođe na kasting, pa možda i prođe. Ognjen je otkrio Dženifer da je snimio pesmu o njoj, koju će joj izvesti kad bude njegov gost, na šta je ona kroz smeh rekla da ne može da dočeka da je čuje.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti