Ivana Selakov: Svadba sledeće godine

Ivana Selakov: Svadba sledeće godine

Autor: | 05/10/2012

0

Posle velikog uspeha sa pesmom "Daleko si", koju je snimila u duetu sa Acom Lukasom, pevačica Ivana Selakov nedavno je svoju publiku obradovala spotom za singl "Probijam led", koja će se naći na njenom novom studijskom albumu. U video-klipu se, pored di-džeja Šoneta, pojavljuje i njen verenik Predrag Mirković.
- Izlazak novog diska se očekuje 10. oktobra, a pre toga planiram da snimim još jedan spot, ovoga puta za jednu baladu - kaže Ivana Selakov.
- Mada sam prepoznatljiva po baladama, na novom albumu će biti više bržih pesama. Autorska ekipa je ostala ista i verujem da će se publici dopasti nove pesme.
Nekadašnja članica grupe "Bjuti kvins" ističe da poslovnih planova ima napretek, ali da joj se mnogo ne žuri sa udajom. Ivana i Peđa tek sledeće godine planiraju da dugogodišnju vezu krunišu brakom, mada su pojedini mediji objavili da se par nedavno venčao u tajnosti.
- Neki novinari su već požurili da nas venčaju, ali nama se ne žuri - kaže kroz osmeh Ivana Selakov.
- Svakako nameravamo da izgovorimo sudbonosno "da", ali tek sledeće godine, jer me u narednom periodu očekuje promocija novog albuma.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin