Dženi Gart: Novi život posle razvoda

Dženi Gart: Novi život posle razvoda

Autor: | 05/10/2012

0

Američka glumica Dženi Gart u martu se razvela od supruga i kolege Pitera Facinelija posle 11 godina braka. Zvezda kultne tinejdžerske serije “Beverli Hils” izjavila je za magazin "People" da je odnos između nje i, sada već bivšeg supruga, bio narušen mnogo pre nego što su se zvanično razveli.
- Poslednjih nekoliko godina samo sam depresivno ležala u krevetu. Nisam se dobro osećala, a ni fizički nisam izgledala baš najbolje. Činila sam sve kako bih bila dobra majka, ali to je bila jedina stvar oko koje sam se trudila - otkrila je četrdesetogodišnja glumica.
Plavokosa glumica dodala je da se tokom ovog teškog životnog perioda veoma ugojila, ali da se pre šest meseci posvetila vežbanju i posebnom režimu ishrane, što joj je pomoglo da ostane pozitivna, skine 15 suvišnih kilograma i vrati se u “normalu”.
Glumica i njen godinu dana mlađi kolega su tokom braka dobili tri kćerke, Luku, Lolu i Fionu. Zvezda serije “Beverli Hils” je svog, sada već bivšeg supruga, upoznala 1996. godine, dok je bila u braku sa Danijelom Klarkom. Par se venčao 2001. godine.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti