Sara Džesika Parker: Nikad više Keri Bredšo

Sara Džesika Parker: Nikad više Keri Bredšo

Autor: | 04/10/2012

0

Nakon šest sezona serije i dva filma u ulozi novinarke Keri Bredšo, američka glumica Sara Džesika Parker kazala je da, iako joj se dopalo da glumi zavisnika od mode, ne želi više da igra "šašavu" osobu sa sličnim karakteristikama.
- Ne sviđa mi se ideja da glumim još jednu ženu iz Njujorka, koja toliko voli modu i koja je pomalo ćaknuta. Volim Keri u "Seks i grad" i ne želim da napravim bledu kopiju iste - kazala je glumica za "Elle" magazin i rubriku "Žene u Holivudu".
Ana Sofija Rob tumačiće Keri u nastavku "Kerini dnevnici" koji će početi da se prikazuje od januara 2013. godine. Parkerova (47) je nedavno otkrila da ne bi želela da joj daje savete jer će mlada glumica da glumi Keri u periodu kasnog tinejdžerskog doba.
- To je kao kada vam neko daje ljubavni ili roditeljski savet. Tumačenje određene uloge je jedinstveno iskustvo, a ja sam sigurna da su odabrali divnu osobu - kazala je Sara.
Ona se nedavno vratila na male ekrane kao gostujuća zvezda u najnovijim epizodama serije "Glee", gde glumi "eksctentičnu" urednicu portala "Vogue", a producenti smatraju da je bila "urnebesno smešna". Posebno izdanje američkog magazina "Elle" predstaviće proslavljene glumice koje su dale značajan doprinos filmskoj industriji. Sara Džesika Parker će se tom prilikom naći u društvu diva kao što su Kejt Blanšet, Uma Turman, Ema Votson, Suzan Saradon i mnoge druge.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti