Opra Vinfri je najplaćenija žena u šou biznisu

Opra Vinfri je najplaćenija žena u šou biznisu

Autor: | 04/10/2012

0

Prema nedavno objavljenoj Forbsovoj listi najplaćenijih žena šou biznisa, voditeljka Opra Vinfri je ponovo zauzela čelnu poziciju. Popularna američka voditeljka našla se daleko ispred svih sa godišnjom zaradom od 165 miliona dolara. Na drugom mestu je Britni Spirs, koja je tako postala najplaćenija pevačica sveta u protekloj godini.
Problematična pop zvezda, koja je na sebe više skretala pažnju skandalima nego muzikom, uspela je da za godinu dana inkasira 58 miliona dolara, posebno zahvaljujući reklamnim ugovorima i prodaji svojih parfema.
I mada album "Femme Fatale" nije najbolje prošao, singlovi "Till the World Ends", "I Wanna Go" i "Hold It Against Me", koji beleže rekordne prodaje, značajno su doprineli njenom bogatstvu kao i njeni brojni koncerti.
Odmah iza nje je mlada kantri pevačica Tejlor Svift sa zaradom od 57 miliona dolara. Pored ugovora sa kozmetičkom kućom CoverGirl, glavni izvor njenih prihoda bili su album "Speak Now", istoimena turneja i singl "We Are Never Ever Getting Back Together".
Četvrtu poziciju dele Rijana i voditeljka Elen Dedženeris sa 53 miliona dolara, a petu Dženifer Lopez i Lejdi Gaga sa 52 miliona dolara.
Među najplaćenijim ženama u šou biznisu su još i pop zvezda Keti Peri i manekenka Žizel Bundšen.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti