Nina Badrić: Pripreme za jesenju turneju

Nina Badrić: Pripreme za jesenju turneju

Autor: | 04/10/2012

0

Posle veoma napornog poslovnog perioda hrvatska pop zvezda Nina Badrić ovog leta priuštila je sebi odmor od mesec dana. Lepa brineta bila je na moru sa suprugom Bernardom Krasićem, a pridružili su im se i njeni roditelji, kao i zajednički prijatelji, pa su u romantičnim predelima Istre proveli vrlo lepe trenutke. Po povratku sa odmora, atraktivna muzička diva imala je još jedan razlog za slavlje - šestogodišnjicu braka koju je obeležila u intimnoj atmosferi. Prijatni trenuci provedeni u okruženju najbližih dali su veliku snagu ovoj dami da nastavi sa radom jer je tokom jeseni očekuju velike koncertne aktivnosti. Prvo će 19. oktobra imati veliki solistički koncert u Zagrebu, a sedam dana kasnije pevaće i u beogradskoj "Kombank areni", potom planira da nastavi turneju po čitavom regionu.
- Ove godine sam do sredine jula imala mnogo nastupa i vredno sam radila, a potom sam otišla na odmor. Posle godinu i po dana prvi put sam sebi ovog leta priuštila odmor, što mi je mnogo prijalo. Smatram da osim što postoji vreme kada se radi mora da postoji i ono kada se odmara. Gotovo mesec dana provela sam u jednom potpuno izolovanom malom selu u Istri što mi je jako prijalo - počinje razgovor za magazin "Hello!" Nina.
- Letovala sam sa suprugom, ali i sa članovima moje porodice i prijateljima kojima tokom godine ne mogu da se posvetim onoliko koliko bih želela.
Dragoceni trenuci odmora dali su ovoj pevačici „vetar u leđa“ da nastavi sa pripremama za veliku jesenju turneju kojoj se veoma raduje.
- Prvo ću pevati u Zagrebu, a nedelju dana potom i u Beogradu. U planu je da koncerte održim i u Sarajevu, Skoplju i Ljubljani, a pevaću i u ostalim gradovima širom Hrvatske, ali i čitavog regiona. Sve pesme će biti u novim aranžmanima, pa me očekuju velike pripreme za turneju. Poslednji put sam nešto slično radila sa albumom „Ljubav“ i taj period mi je ostao u vrlo lepom sećanju - kaže Nina koja uvek rado dolazi u Beograd gde je stekla i mnogo prijatelja.
- Sada već dovoljno dugo dolazim u srpsku prestonicu da mogu da kažem da imam i prijatelje sa kojima se uvek rado družim. Volim duhovite i šarmantne ljude koji nisu isfolirani, koji, kao i ja, vole da se družimo uz odličnu hranu i odabrana pića. Tako da meni dobar provod u Beogradu nikada ne nedostaje - zaključuje Badrićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti