Verica Rakočević izgubila vredan nakit

Verica Rakočević izgubila vredan nakit

Autor: | 01/10/2012

0

Poznata kreatorka Verica Rakočević nedavno je, dok se vozila u taksiju, izgubila dva veoma vredna prstena. Naime, uspešna dama je skinula prstenje kako bi namazala ruke kremom, ali joj je zazvonio telefon i ona je zaboravila da ga ponovo stavi.
- Tužna sam zbog toga i teško mi je da se prisećam tog događaja. Osim što je to prstenje vredno, za mene ima poseban značaj jer sam oba prstena dobila za rođendan od veoma bliskih osoba. Pošto mi mnogo znači, retko ga nosim i samo u posebnim prilikama, a ovog puta je to bio važan poslovni sastanak sa strancima - počinje priču Verica.
- Pošto mi je zazvonio telefon dok sam mazala ruke, a razgovor je potrajao, zaboravila sam da ponovo stavim prstenje koje je ostalo u automobilu. Čim sam se setila šta sam uradila, zvala sam taksi udruženje, ali to nije bilo od pomoći. Verovatno je osoba koja je posle mene sela u taksi uzela vredan nakit umesto da ga vrati vozaču. Najžalije mi je što onaj ko bude nosio neće uopšte znati vrednost tog prstenja. Nikada ne bih mogla da uzmem nakit koji nije moj, a naročito ne bih stavila tuđi prsten na svoju ruku. Nažalost, ima i takvih ljudi. Ipak, nadam se da će se neko javiti i vratiti mi izgubljene stvari - zaključuje Rakočevićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još