Ana Mitić: Porodične radosti u Beču

Ana Mitić: Porodične radosti u Beču

Autor: | 01/10/2012

0

Novinarka Informativnog programa na "Prvoj" televiziji Ana Mitić nedavno je sa suprugom Vladanom, direktorom „KCN“ televizije, i dvogodišnjim sinom Strahinjom posetila Beč. Povod za njihovo putovanje bio je taj što u tom gradu živi brat lepe voditeljke koji je nedavno dobio sina. Porodica Mitić je nekoliko dana provela u prestonici Austrije, gde su prvi put bili, pa su vreme iskoristili i za obilazak mnogobrojnih istorijskih znamenitosti. Najduže su se zadržali u poznatom zabavnom parku „Prater“, gde je njihov mališan uživao u svakom trenutku.
- U Beč smo pre svega otišli da bismo posetili mog brata koji tamo živi sa porodicom, ali smo to putovanje iskoristili i da obiđemo mnogobrojna zanimljiva mesta u tom gradu. Svega tri dana smo proveli u Beču, što, naravno, nije bilo dovoljno da vidimo sve što smo želeli, ali smo uživali u svakom trenutku provedenom u austrijskoj prestonici. Kako odnedavno imam i bratanca Mihajla, planiram da ubuduće često putujem u ovaj grad, a uskoro ćemo sigurno ponovo otići u posetu kod mog brata - na početku razgovora za magazin "Hello!" kaže Ana.
- Za kratko vreme, koliko smo proveli u Beču, uspela sam da vidim mnoge fascinantne građevine, poput austrijskog parlamenta, katedrale „Sveti Stefan“, zgradu Nacionalne opere, „Hofburg“, statuu Mocarta koja se nalazi u Burgartenu. Ovo putovanje nikada neću zaboraviti i ostaće mi u jako lepom sećanju, ali je sigurno da ću sada češće posećivati taj prelepi grad.
Odlazak u Beč Ana i njen suprug iskoristili su i kako bi svog sina odveli u jedan od najboljih zabavnih parkova u Evropi, „Prater“, koji predstavlja pravi mali raj za svako dete. Strahinja je bio oduševljen različitim sadržajima u kojim je imao priliku da uživa.
- Moj sin je zaista bio oduševljen posetom zabavnom parku. Kada smo ušli, nije znao gde će pre da pogleda jer mu je sve bilo zanimljivo, a onda smo se šetajući dogovarali gde će sve da se vozi i šta je od sadržaja koji se nude pogodno za njegov uzrast. Strahinja obožava zabavne parkove, kojih ima i u Beogradu, i kada ih spazi, ne postoji šansa da ih zaobiđemo, a da ne isproba bar nešto. Međutim, ovo je prvi put da ga vodimo u tako grandiozan kutak za mališane - iskrena je lepa brineta, koja je bila radosna što je njen mezimac proveo divno popodne.
- Strahinja je imao želju da proba gotovo sve što „Prater“ nudi, ali pošto ima samo dve godine to nije bilo moguće jer mnogi sadržaji ne odgovaraju njegovom uyrastu. Vozio se u brodiću rekom, obišao je pećinu koja je napravljena kao neka vrsta replike Severnog pola, pa je imao priliku da vidi kako se živi na tom kontinentu. Vodili smo ga i da vidi podvodni svet, kao i šumske životinje. Naravno, nismo zaobišli ni vožnje u različitim autićima, vozu i ringišpilu - objašnjava simpatična voditeljka.
Ana i njen suprug planiraju da prilikom naredne posete Beču svog sina ponovo povedu na ovo interesantno mesto, a do tada će mališan uživati u crtanim filmovima i omiljenim junacima.
- Kao i većina dece, i moj sin obožava crtane filmove. Voli Nodija i Pepu prase, ali broj jedan mu je Sportakus. Nedavno smo proslavili njegov drugi rođendan i cela rođendanska zabava bila je u znaku tog crtanog filma, torta je bila upravo „Lenji grad“, a zabavljač Sportakus - kaže na kraju razgovora za magazin "Hello!" ponosna majka kojoj ništa nije teško da uradi kada vidi osmeh na licu svog mališana.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti