Sofija Vergara: Ponosna sam na svoje obline

Sofija Vergara: Ponosna sam na svoje obline

Autor: | 30/09/2012

0

Kolumbijska glumica Sofija Vergara (40) proslavila se zahvaljujući lepom licu i bujnim oblinama. Vergara, koja ima zapaženu ulogu u hit komediji „Modern Family“, gostovala je u tok šouu kod voditeljke Keti Kuric, gde je govorila o svom seksi izgledu. Lepotica je ponosna na to što nije poslušala savete portparola da se podvrgne smanjivanju grudi kako bi lakše dobijala uloge:
- Ponosna sam na svoje telo i na to kako izgledam. Bila bih nezahvalna kada bih rekla: 'Ljuta sam zbog toga što ljudi vide samo moje lepo lice. Zahvalna sam bogu na onome što mi je dao i to maksimalno koristim' - rekla je Sofija i nastavila:
- Na početku je bilo teško, a portparolka mi je govorila: 'Možda bi trebala da imaš normalne grudi, standardne veličine, kako bi dobila više uloga'.
Sofija nije poslušala taj savet i zbog majke koja se protivila tome da ona smanji grudi:
- Mama mi je rekla: ‘Bog će te kazniti, to je suludo. Ne možeš iseći svoje grudi. Žene rizikuju život kako bi imale takve grudi‘, tako da to nisam učinila - rekla je Vergara.
Sofija iz braka s Džoom Gonzalesom ima sina Manola (20), a trenutno je verena sa Nikom Loebom (43), koji je vlansik jedne marketinške agencije.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin