Sara Džesika Parker u najdražoj ulozi

Sara Džesika Parker u najdražoj ulozi

Autor: | 30/09/2012

0

Sara Džesika Parker uslikana je u petak u Njujorku, kako svoje troje dece Džejmsa i blizance Merion i Tabitu vodi u školu. Devetogodišnji Džejms je bio ležerno obučen u farmerice, crnu majicu i plavu trenerku, dok je na putu do škole držao majku za ruku. Glumica se potom vratila kući po svoje trogodišnje bliznakinje kako bi i njih odvela u školu, odnosno zabavište. Glumica je gurala Tabitu, dok je dadilja gurala Merion.

Zvezda serije i filmova „Seks i Grad“ bi trebalo uskoro da se pojavi na gostovanju u hit serije televizije FOX „Glee“. Ona će igrati rasejanog i ekscentričnog onlajn urednika portala vogue.com, koji susreće Kurta i Rejčel u Njujorku. Ranije ovog meseca, glumicu je o novoj ulozi tokom ručka savetovala Ana Vintur.

- Njen lik je u isto vreme rastrzan, ekscentričan i urenebesan i mislim da će ga Sara odigrati savršeno.
Sarin suprug Metju Broderik takođe bi uskoro trebalo da se pojavi na malim ekanima, kao gostujući glumac u seriji „Modern family“. Iz produkcijske kuće ABC su potvrdili da se Metju pridružuje glumačkoj ekipi, kao „neurotični novi prijatelj“ regularnog lika Fila Danfija.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još