Sara Brajović prisustvovala Nedelji mode u Londonu

Sara Brajović prisustvovala Nedelji mode u Londonu

Autor: | 26/09/2012

0

Srpska manekenka Sara Brajović koja već godinama uspešno gradi karijeru u Londonu nedavno je posetila prestižnu modnu manisfestaciju u ovom gradu. Sara je bila redovan gost na gotovo svim revijama tokom Nedelje mode u britanskoj prestonici koje je pratila iz prvih redova.

Revije prestižnih modnih kuća, među kojima i onu srpske kreatorke Roksande Ilinčić, Sara je pratila u društvu prijateljice, britanskog top modela Laure Bejli. Na reviji brenda "Issa" čiju garderobu redovno nosi i vojvotkinja od Kembridža, nedaleko od lepe manekenke sedeo je i Muhamed Al Fajed, vlasnik čuvene modne kuće "Harrods" i otac pokojnog Dodija Al Fajeda, verenika britanske princeze Dajane, sa kojom je i nastradao 1997. godine u automobilskoj nesreći u Parizu.

Inače, Sara je nedavno snimila i reklamnu kampanju sa britanskom glumačkom zvezdom Džudom Louom, a modni kretaor Rolan Mur izabrao je atraktivnu manekenku za muzu nove kampanje za kolekciju jesen-zima 2012/13, pa se u njegovim kreacijama fotografisala za časopis "InStyle".

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti