Šarliz Teron i Erik Stounstrit: Romansa na pomolu

Šarliz Teron i Erik Stounstrit: Romansa na pomolu

Autor: | 23/09/2012

0

Tridesetsedmogodišnja Šarliz Teron pored vesti da je usvojila jednog dečaka, obelodanila je da je u njen život ušetao i novi muškarac. Lepa glumica rekla je da se zaljubila u Erika Stounstrita, koji igra Kamerona Takera u seriji "Moderna porodica".
Četrdesetjednogodišnji Erik raskinuo je vezu sa svojom dugogodišnjom devojkom Ketrin Tokarz, a Šarliz je upoznao preko zajedničkih prijatelja u Los Anđelesu.
- Oni se sjajno slažu - kaže izvor blizak glumici.
- Sve je krenulo kao prijateljstvo, a onda je nastupila i strast. Erik je tako duhovit da Šarliz nije mogla da mu odoli, ali rano je još reći da li se oni zaista dopadaju jedno drugom.
Šarliz je u maju mesecu usvojila dečaka Džeksona i potom raskinula veridbu sa irskim glumcem Stjuartom Taunsendom. Samo usvajanje Džeksona je trajalo skoro dve godine.
- Naučila sam da promenim japansku pelenu, englesku, španksu i nemačku. Postala sam profesionalac za pelene - rekla je Šarliz.
Lepu i popularnu Teronovu povezivali su sa mnogim muškarcima, od princa Harija do Kijanu Rivsa, a ona je provela 9 godina u vezi sa Taunsendom.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još