Oženio se Slavko Beleslin

Oženio se Slavko Beleslin

Autor: | 23/09/2012

0

Slavko Beleslin, jedan od najpoželjenijih neženja u Srbiji, okončao je svoj momački život, pošto se juče u Sabornoj crkvi oženio svojom dugogodišnjom lepšom polovinom Ivom Šiđanin. Svadba je bila atipična, a poznati voditelj je sa mladom i kumovima došao autobusom koji je identičan onom iz ostvarenja Slobodana Šijana “Ko to tamo peva”.
Srećni par, kao i rodbina i kumovi stigli su u crkvu malo pre 15 časova. Atmosfera je bila više nego vesela. Slavko nije skidao osmeh s lica, kao ni Iva. Da nema iskustva u ovakvim situacijama, više nego uzbuđeni Beleslin je pokazao time što je ushićen izašao iz pomenutog autobusa, napravivši nekoliko koraka, da bi se posle vratio, jer je zaboravio na mladu.
Kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, Iva je bacila bidermajer, koji je uhvatila njena drugarica iz detinjstva.
Srećni mladoženja Slavko Beleslin objasnio je za “Alo!” odakle ideja za autobus, koji je posle mladenaca bio atrakcija dana.
- Celo venčanje je tradicionalno, pa je i prevoz takav. A i mnogo nas je: mlada, ja, kumovi, bio nam je potreban jedan autobus. Hvala vam na čestitkama, jako sam srećan i baš mi je lepo danas – istakao je voditelj B92.
Vesleo društvo uputilo se posle prema restoranu u Topčideru u Domu garde, gde je nastavljeno slavljem. Među zvancima bilo je mnogo poznatih ličnosti, kao što su Ivan Zeljković sa suprugom, voditeljka Jutarnjeg programa RTS Maja Nikolić, bivša voditeljka “Granda” Ines Gavrilović.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin